Subliem interieur design op de Veluwe

Luzano 

In het hart van de prachtige Veluwe prijkt een villa, een juweel uit het begin van de twintigste eeuw. Na een recente en zorgvuldige renovatie schittert deze woning als nooit tevoren. Dit sublieme  interieur design is het product van een samenwerking tussen meerdere toegewijde partijen, die met oog voor detail en passie hebben samengewerkt om deze villa te transformeren. 

Interieur, design, meesterwerk

Een harmonieuze kleurcombinatie  

Een cruciaal aspect van dit project is het zorgvuldig samengestelde kleurenpalet. De warme tinten weerspiegelen het monumentale karakter van de villa. De keuze om de monumentale kleuren in de traploper te laten terugkomen, creëert een gevoel van eenheid. Het prachtige plafond, een ware blikvanger in dit interieur design, vormt een naadloze mix van klassieke en moderne elementen. 

Interieur, design, meesterwerk

Samenwerkingen met experts  

Het interieur design is tot volle bloei gekomen dankzij prachtige samenwerkingen. Voor de keuken en wijnkast vertrouwde men op de expertise van Lodder Keukens. De zoektocht naar perfectie en het creëren van een unieke leefomgeving leidde tot een samenwerking met interieurontwerpster Toke Peelen en architect Casper van den Akker van Bronsvoort Blaak Architecten. 

Interieur, design, meesterwerk

Lichtplan 

Een doordacht lichtplan is onmisbaar voor deze villa. Het design plafond is voorzien van Kreon design spots, die het bijzondere plafond accentueren. Boven de eettafel in de luxe keuken stralen prachtige verlichtingsarmaturen van Sipek en Spalek. 

Interieur, design, meesterwerk

Een badkamer met stijl  

De indrukwekkende badkamer binnen het interieur design heeft een vrijstaand bad dat wordt verlicht met Kreon armaturen. In de werkkamer is speciale aandacht besteed aan de positionering van de armaturen. Hierdoor ontstaat een sfeervolle setting die zowel ontspanning als concentratie mogelijk maakt. 

Interieur, design, meesterwerk

Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen 

Dit sublieme interieur design is een bron van inspiratie. Als je geïnspireerd bent door dit project en nieuwsgierig bent naar hetgeen dat Luzano voor jou zou kunnen betekenen, nodigen we je uit om een bezoek te brengen aan hun exclusieve studio. Hier komt de visie op interieurstyling echt tot leven. Ze staan klaar om jouw wensen en dromen werkelijkheid te laten worden! 

Editor: Media Team

Datum: 05-12-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Luzano