Sublieme schuifdeuren van Xinnix Door Systems

Xinnix Door Systems

Wanneer je jouw woning in gaat richten is het belangrijk dat je over alle praktische zaken en de gewenste interieurstijl na gaat denken. Het is aan te raden om werkelijk alles in acht te nemen, denk aan het materiaalgebruik, de meubels en het kleurgebruik. Om het geheel helemaal af te maken is het slim om ook over zaken als de deuren na te denken. Zoiets kleins als een deur kan de inrichting maken of breken. Ga je voor klassieke draaideuren of kies je toch voor schuifdeuren? Waarom de laatstgenoemde zeker het overwegen waard is, lichten we graag nog wat verder toe.

De voordelen van schuifdeuren

De belangrijkste reden om voor schuifdeuren te kiezen is het gegeven dat ze ruimtebesparend zijn. Een schuifdeur heeft namelijk geen draaicirkel zoals een klassieke deur dat wel heeft. Dit betekent dat je geen ruimte hoeft in te calculeren om de deur daadwerkelijk te kunnen openen. Je schuift de deur eenvoudig opzij. Ook de muren naast de deur blijven bruikbaar, om bijvoorbeeld lijsten aan op te hangen. Daarnaast zijn schuifdeuren werkelijk in alle kleuren, materialen en formaten te verkrijgen. Zo vind je altijd wel een deur die past bij de inrichting die jij voor ogen hebt.

De schuifdeuren van Xinnix

Zie je schuifdeuren wel zitten? Dan zijn de producten van Xinnix zeker het overwegen waard. De X5-wall is de beste keuze in renovatieprojecten en de X5-pocket is de aangewezen schuifdeur wanneer u kiest voor een nieuwe installatie. Ga je voor de deursystemen van Xinnix dan kunt u een schuifdeur tot wel 3030 millimeter breed laten realiseren. Daarnaast is het door verschillende wandafwerkingen mogelijk de voorzetwand te gebruiken als volwaardige muur. Kies je voor een product van Xinnix dan weet je dat je kiest voor een subliem, tijdloos en kwalitatief hoogstaand eindresultaat.