Lichtplan, Maretti Lighting, luxe accenten, verlichting, sfeervol, verbinding

  • Maretti Lighting
  • Bolderweg 7
  • 1332 AX | Almere

Subtiel lichtplan met luxe accenten | Maretti Lighting

Van villa naar riante villa; in een jaar tijd  heeft deze villa een complete metamorfose ondergaan. Het toch al moderne interieur is door partners van InteriorMX gerestyled met uiterst innovatieve en luxe producten.

Doel van de verbouwing was zowel de begane grond als de verdieping qua indeling totaal wijzigen, waardoor op alle fronten meer ruimte en een fijnere leefomgeving is ontstaan. De bewoners kozen bewust voor producten en materialen uit de collecties van InteriorMX partners, zodat ze zeker wisten dat een mooie eenheid zou ontstaan.

Lichtplan, Maretti Lighting, luxe accenten, verlichting, sfeervol, verbinding

Balans in styling en technisch vernuft

Alle wanden zijn prachtig strak gestuukt door Dofine. De zilveren wand rondom de haard en tv in de living is gecreëerd door schildersbedrijf Bont. Piet Jan van den Kommer ontwierp en vervaardigde de stijlvolle keuken, voorzien van een uniek kooksysteem van PITT Cooking. Het ingenieuze afzuigsysteem van Wave Kitchen is verzonken in het marmeren aanrechtblad en wordt alleen zichtbaar tijdens het koken. Het is heel handig voorzien van verlichting en eenvoudig te reinigen filters. De keuken is een uitgebalanceerde combinatie van ultiem gebruiksgemak en luxe. Heel chic is ook het exclusieve marmer van Lenarduzzi; wit voor de vloer en zwart gemêleerd voor het aanrechtblad en rondom de haard.

Lichtplan, Maretti Lighting, luxe accenten, verlichting, sfeervol, verbinding

Basisverlichting als sfeermaker

Samen met de bewoners van deze villa is een lichtplan tot stand gekomen met in de living en keuken alleen basisverlichting en RGB led lijnen. De MagneTrack boven de bar is te combineren met diverse spots en lichtbalkjes en biedt daarmee volop variatiemogelijkheden. Net als de richtbare trimless AR70 spots is de Magnetrack ingebouwd in het gestukte plafond. De inbouwspots zijn voorzien van Cusco led CTA  lichtbronnen. De perfecte basisverlichting, die warmer kleurt naarmate deze meer gedimd wordt. RGB ledlijnen zorgen voor een spectaculaire aanblik, zéker als via de handige afstandsbediening wordt gekozen voor de wat meer uitgesproken kleuren. Leuk voor een feestavond!

Slimme oplossingen

De dining is in de uitbouw bij de keuken gesitueerd.  Daniëls Haarden ontwierp de sfeervolle open haard en bedacht de plaatsing op hoogte van de eettafel, een ludieke vondst. Comfortabele stoelen van PMP Furniture nodigen uit tot gezellig lang tafelen.

De kracht van perfect combineren

Ook op de bovenverdieping zijn alle interieurdisciplines op elkaar afgestemd. Alphenberg bekleedde de trap met leer, passend bij de stijlvolle vloer van StudioDL. De grote12-lichts Glass Jewel kroon is een creatie uit de ontwerpstudio van Maretti Lighting. De 3-lichts varianten van deze Glass Jewel aan weerszijden van het bed sieren de master bedroom. De chique kastenwand (Design by David) biedt volop bergruimte. En met de luxe ingerichte badkamer is de woondroom compleet!

Dankzij de perfecte samenwerking tussen alle InteriorMX partners is de villa nu geheel aangepast aan de wensen van de bewoners en biedt ultiem woongenot.

 

Tekst: Maretti Lighting
Fotografie: Maretti Lighting

___

Lichtplan, Maretti Lighting, luxe accenten, verlichting, sfeervol, verbinding

___

Meer projecten bekijken van Maretti Lighting?