tegelvloer, the art of living, raw stones

  • RAW Stones
  • Vergelt 2
  • 5991 PK | Baarlo

Subtiele tegelvloer en toch krachtig | RAW Stones

Het is een mooi complimentdatze bij RAW Stones in toenemende mate te horen krijgen: de vloeren zijn subtiel. RAW Stonestonen uniek zuiver en krachtig, en zijn intussenniet dominant in een ruimte aanwezig. Subtiel aanwezig zijn, dat is de kunst.Met subtiele aanwezigheidben je in staatautomatisch deaandacht op je te vestigen, hoef je niet te schreeuwen en hoef je niet gek te doen om aandacht te krijgen. Subtiel val je op omwie of wat je bent enwaar je voor staat.En dat is precies wat RAW Stones wil uitstralen met haar tegelvloeren. 

tegelvloer, the art of living, raw stones

Zuiver en krachtig

Zoals het werkt met mensen, zo werkt het ook met producten. Wie ben je, waar sta je voor en hoe krachtig kom je over? Deze fotoreportage staat symbool voor het merk RAW Stones. De tegelvloeren zijn zuiver en krachtig en passen in ieder interieur. Wanneer je kiest voor een vloer van dit merk, haal je zeker iets bijzonders in huis. De vloeren zijn een natuurproduct, dus meteen authentiek, tijdloos en uniek. Bij RAW Stones hebben ze een enorm assortiment aan tegelvloeren, maar allemaal van excellente kwaliteit en exclusieve uitstraling. Eenieder die een RAW Stones vloer letterlijk ervaart, zal dit zonder twijfel beamen. 

Meer over RAW Stones

RAW Stones is ontstaan uit een zoektocht om authentieke en unieke karakteristieke vloeren aan te kunnen bieden. Binnen het bedrijf is hier een uniek productieproces voor ontwikkeld, zodat je een natuurlijke vloer heel gemakkelijk thuis kunt realiseren. De uitstraling van originele natuurlijke stenen wordt gecombineerd met de voordelen van een moderne vloer. Zo is de vloerdikte 8 tot 10 mm, wat het mogelijk maakt om vloerverwarming onder de vloer te leggen. De combinatie van het gewicht en dikte van de stenen zorgt ervoor dat het product uitstekend warmte geleid.

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Gwen Dorpmanns

____

RAW Stones, natuurlijke vloer, stenen vloer

____

Meer projecten van RAW Stones bekijken?