SUNS Outdoor Lifestyle

SUNS is een vernieuwer op het gebied van outdoor furniture. Met een netwerk van ontwerpers, producenten en dealers bouwen zij met veel succes wereldwijd aan het merk SUNS. Een merk dat het net even anders doet: positief, creatief en authentiek.

Projecten van SUNS Outdoor Lifestyle

Informatie over SUNS Outdoor Lifestyle


previous arrow
next arrow
 

Tuinmeubelen binnenste buiten

Dankzij hoogwaardige materialen en slimme technieken hebben tuinmeubelen de afgelopen jaren een ander aanzien gekregen. Elementen die eerst alleen voor het interieur mogelijk waren, zijn nu ook geschikt voor buitengebruik. Dat betekent dat we onze buitenruimte met een ongekende vrijheid kunnen vormgeven. Binnen wordt buiten! Fraaie gestoffeerde dining-stoelen, een comfortabele loungeset met royale kussens die in een luxe woonkamer niet zou misstaan, meubilair dat hele jaar buiten kan blijven staan: handig, prettig en fraai voor het oog!

Een complete outdoor lifestyle

SUNS laat mensen genieten van een outdoor lifestyle. Naast een groot aantal verschillende tuinmeubelen, biedt SUNS aantrekkelijke producten waarmee je je buitenruimte tot in detail kunt inrichten. Zo maak je met SUNS-overkappingen, vazen, kussens, poefen, vloerkleden (jazeker, voor buiten!) en een uitgebreide productserie buitenlampen op zonne-energie, een compleet aangeklede outdoor living. Het motto van het bedrijf is niet voor niets: YOU CREATE!