previous arrow
next arrow
Slider

SUNS Tuinmeubelen

SUNS is een vernieuwer op het gebied van outdoor furniture. Met een netwerk van ontwerpers, producenten en dealers bouwen zij met veel succes wereldwijd aan het merk SUNS. Een merk dat het net even anders doet: positief, creatief en authentiek.

Tuinmeubelen binnenste buiten

Dankzij hoogwaardige materialen en slimme technieken hebben tuinmeubelen de afgelopen jaren een ander aanzien gekregen. Elementen die eerst alleen voor het interieur mogelijk waren, zijn nu ook geschikt voor buitengebruik. Dat betekent dat we onze buitenruimte met een ongekende vrijheid kunnen vormgeven. Binnen wordt buiten! Fraaie gestoffeerde dining-stoelen, een comfortabele loungeset met royale kussens die in een luxe woonkamer niet zou misstaan, meubilair dat hele jaar buiten kan blijven staan: handig, prettig en fraai voor het oog!

Een complete outdoor lifestyle

SUNS laat mensen genieten van een outdoor lifestyle. Naast een groot aantal verschillende tuinmeubelen, biedt SUNS aantrekkelijke producten waarmee je je buitenruimte tot in detail kunt inrichten. Zo maak je met SUNS-overkappingen, vazen, kussens, poefen, vloerkleden (jazeker, voor buiten!) en een uitgebreide productserie buitenlampen op zonne-energie, een compleet aangeklede outdoor living. Het motto van het bedrijf is niet voor niets: YOU SHINE!

____

Meer projecten zien van SUNS Tuinmeubelen?

 

 

 

 

  • |

Heerlijke trend: daybed

Waarom zitten als je ook kunt liggen? Het daybed oftewel luxe tuinbed is in opmars. In steeds meer tuinen en op steeds meer terrassen duikt dit ultieme relax-meubel op. Het principe is afkomstig uit het Verre Oosten en wordt nu door SUNS vertaald naar ontwerpen die een eyecatcher vormen in iedere tuin.

Exclusieve tuinmeubelen

SUNS is een vernieuwer op het gebied van outdoor furniture. Met een netwerk van ontwerpers, producenten en dealers bouwen zij met veel succes wereldwijd aan het merk SUNS. Een merk dat het net even anders doet: positief, creatief en authentiek.

Zitten op gerecyclede PET-flessen

Op dit moment drijven er miljoenen tonnen plastic in de oceanen rond. En de plasticsoep groeit nog steeds. De gevolgen zijn groot, zo heeft het zeeleven hieronder direct te lijden. De noodzaak van het recyclen van plastic is groter dan ooit. Een prachtig bedrijf dat zich geroepen voelde om hier iets aan te doen is SUNS. Dit merk in exclusieve tuinmeubelen brengt de PET Family op de markt, een productlijn op basis van gerecyclede PET-flessen.

Ibiza is all about the good life

Slippers aan, lounge-muziekje, stapel tijdschriften, samen proosten op het geluk, een goed gesprek met vrienden… Dat is het echte SUNS-gevoel! Maak kennis met SUNS, een sterk merk in tuinmeubelen. Dit merk richt zich op exclusief tuinmeubilair waarbij design en comfort de boventoon voeren.

Nieuwbouwwoning

Deze nieuwbouwwoning is gerealiseerd door middel van een stevig staaltje ontwerptechniek. Deze woning is uniek geconstrueerd: de verdiepingen werden niet recht, maar gedraaid op elkaar geplaatst. Dat geeft de buitengevel veel interessante lijnen en hoeken.

Stijlvolle tuinmeubelen

SUNS creëert met zijn vernieuwde lifestyle merk de ideale en meest sfeervolle buitenomgeving door stijlvolle tuinmeubelen. De collectie van 2020 oogt opvallend kleurrijk en blinkt uit in duurzaamheid.

Het perfecte lounge-plaatje

Suns biedt al een paar jaar de YOUCREATE productlijn aan. Deze lounge-sets kan de klant volledig naar eigen smaak en situatie samenstellen. De consumenten profiteren zo van de vrijheid binnen het kiezen van deze lijn.

Terrasoverkapping voor de perfecte thuiszomer

De tijd dat het bouwen van een terrasoverkapping een ingewikkeld en langdurig bouwproject was, ligt achter ons! SUNS levert een hoogwaardige en kant-en-klare oplossing voor een overkapping. In één dag gerealiseerd, jarenlang plezier.

Luxe buitenlampen op zonne-energie

Dankzij de nieuwe collectie luxe buitenlampen op zonne-energie van SUNS heb je alle vrijheid om lampen te plaatsen waar je maar wilt.

Experience Center voor exclusieve tuinmeubelen

Sinds maart 2021 is het SUNS  Experience  Center in Vught officieel geopend. Op circa 2.500 m2 vind je de complete collectie van SUNS, stijlvol en overzichtelijk gepresenteerd in een sfeervolle setting.

Nieuwbouwwoning

Deze nieuwbouwwoning is gerealiseerd door middel van een stevig staaltje ontwerptechniek. Deze woning is uniek geconstrueerd: de verdiepingen werden niet recht, maar gedraaid op elkaar geplaatst. Dat geeft de buitengevel veel interessante lijnen en hoeken.

Droomtuin

De tijd dat producenten definiëren hoe je tuin en terras eruitzien is voorbij. Jij bent aan zet. Met het programma YOU CREATE zet het Outdoor Lifestyle merk SUNS een serie modulaire producten op de markt waarmee je je eigen ideale sfeer creëert.

Stijlvolle tuintafel met ingenieus uitschuifsysteem

SUNS nam het principe uitschuiftafel opnieuw onder de loep en ontwierp de stijlvolle en ingenieuze Rialto.  

Opvallend lookbook outdoor lifestyle: Maximalism

Het jonge tuinmeubel- en outdoor lifestyle merk SUNS bestaat 9 jaar in 2021. In korte tijd wist het bedrijf uit te groeien tot een toonaangevend merk in binnen- en buitenland. Reden genoeg om niet het eerste decennium af te wachten, maar het succes nu al te vieren. In het boek ‘Maximalism’ bundelde SUNS negen jaar ontwikkeling en innovatie in tuinmeubelen. Je kunt het unieke  lookbook  bestellen op de website. 

SUNS Tuinmeubelen


Een merk dat het net even anders doet: positief, creatief en authentiek.

 ___

Contactgegevens:

  • SUNS Tuinmeubelen
  • De Ring 1
  • 5261 LM Vught


Web editor: Media team     |

Datum: 17 | mrt | 2020


Tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Welvaere

Welvaere


Welvaere zorgt voor jouw waardevolle moment met familie, vrienden of jezelf in de buitenlucht…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media