previous arrow
next arrow
Slider

SUNS Tuinmeubelen

SUNS is een vernieuwer op het gebied van outdoor furniture. Met een netwerk van ontwerpers, producenten en dealers bouwen zij met veel succes wereldwijd aan het merk SUNS. Een merk dat het net even anders doet: positief, creatief en authentiek.

Tuinmeubelen binnenste buiten

Dankzij hoogwaardige materialen en slimme technieken hebben tuinmeubelen de afgelopen jaren een ander aanzien gekregen. Elementen die eerst alleen voor het interieur mogelijk waren, zijn nu ook geschikt voor buitengebruik. Dat betekent dat we onze buitenruimte met een ongekende vrijheid kunnen vormgeven. Binnen wordt buiten! Fraaie gestoffeerde dining-stoelen, een comfortabele loungeset met royale kussens die in een luxe woonkamer niet zou misstaan, meubilair dat hele jaar buiten kan blijven staan: handig, prettig en fraai voor het oog!

Een complete outdoor lifestyle

SUNS laat mensen genieten van een outdoor lifestyle. Naast een groot aantal verschillende tuinmeubelen, biedt SUNS aantrekkelijke producten waarmee je je buitenruimte tot in detail kunt inrichten. Zo maak je met SUNS-overkappingen, vazen, kussens, poefen, vloerkleden (jazeker, voor buiten!) en een uitgebreide productserie buitenlampen op zonne-energie, een compleet aangeklede outdoor living. Het motto van het bedrijf is niet voor niets: YOU SHINE!

____

Meer projecten zien van SUNS Tuinmeubelen?

 

 

Heerlijke trend: daybed

Waarom zitten als je ook kunt liggen? Het daybed oftewel luxe tuinbed is in opmars. In steeds meer tuinen en op steeds meer terrassen duikt dit ultieme relax-meubel op. Het principe is afkomstig uit het Verre Oosten en wordt nu door SUNS vertaald naar ontwerpen die een eyecatcher vormen in iedere tuin.

Exclusieve tuinmeubelen

SUNS is een vernieuwer op het gebied van outdoor furniture. Met een netwerk van ontwerpers, producenten en dealers bouwen zij met veel succes wereldwijd aan het merk SUNS. Een merk dat het net even anders doet: positief, creatief en authentiek.

Zitten op gerecyclede PET-flessen

Op dit moment drijven er miljoenen tonnen plastic in de oceanen rond. En de plasticsoep groeit nog steeds. De gevolgen zijn groot, zo heeft het zeeleven hieronder direct te lijden. De noodzaak van het recyclen van plastic is groter dan ooit. Een prachtig bedrijf dat zich geroepen voelde om hier iets aan te doen is SUNS. Dit merk in exclusieve tuinmeubelen brengt de PET Family op de markt, een productlijn op basis van gerecyclede PET-flessen.

Ibiza is all about the good life

Slippers aan, lounge-muziekje, stapel tijdschriften, samen proosten op het geluk, een goed gesprek met vrienden… Dat is het echte SUNS-gevoel! Maak kennis met SUNS, een sterk merk in tuinmeubelen. Dit merk richt zich op exclusief tuinmeubilair waarbij design en comfort de boventoon voeren.

Nieuwbouwwoning

Deze nieuwbouwwoning is gerealiseerd door middel van een stevig staaltje ontwerptechniek. Deze woning is uniek geconstrueerd: de verdiepingen werden niet recht, maar gedraaid op elkaar geplaatst. Dat geeft de buitengevel veel interessante lijnen en hoeken.

Stijlvolle tuinmeubelen

SUNS creëert met zijn vernieuwde lifestyle merk de ideale en meest sfeervolle buitenomgeving door stijlvolle tuinmeubelen. De collectie van 2020 oogt opvallend kleurrijk en blinkt uit in duurzaamheid.

 

SUNS Tuinmeubelen


Een merk dat het net even anders doet: positief, creatief en authentiek.

 ___

Contactgegevens:

  • SUNS Tuinmeubelen
  • De Ring 1
  • 5261 LM Vught


Web editor: Media team     |

Datum: 17 | mrt | 2020


Tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Elzen Zwembaden

Elzen Zwembaden


Elzen Zwembaden realiseert al jarenlang de mooiste zwembaden en wellness-inrichtingen door heel Nederland…

JEE-O


JEE-O is verfrissend en ambitieus, exclusief en extravert, stoer en gedurfd…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media