Sunshield

Sunshield creëert louver systemen ten behoeve van daglichtbeheer en tegen opwarming door de zon. Deze oplossingen met lamellen dragen bij aan een gezonde en comfortabele leefomgeving. En hebben daarbij een sterk positief effect op de energiebalans. Elke dag weer en jaren lang.

Projecten van Sunshield

Informatie over Sunshield


Sunshield
Sunshield
Sunshield
Sunshield
Sunshield
Sunshield
previous arrow
next arrow

Maatwerk

De oplossingen van Sunshield zijn altijd maatwerk. Dankzij de flexibele rekarmen van Sunshield maakt het niet uit hoe de lamellensystemen worden toegepast; verticaal, horizontaal, schuin of zelfs ondersteboven. Bovendien kunnen de louver systemen in elke gewenste vorm worden geleverd; vierkant en rechthoekig uiteraard, maar ook als driehoek, trapezium, boog of cirkel.

Producten

Voor elk project creëert Sunshield een uniek product. Bij zo’n product worden louvers op een bepaalde manier toegepast. Bijvoorbeeld als façade, aan een gevel. Glasdaken, terrasoverkappingen en wanden zijn andere veel voorkomende toepassingen.

Façades

Een façade louver is zonwering aan de buitenzijde van een gebouw, bevestigd aan de gevel. Met deze buitenlamellen krijgt u controle over inkomend zonlicht en invloed op de opwarming door de zon. Bovendien bieden deze louvers u volop mogelijkheden tot architecturale verfraaiing van uw woning.

Daklichten

De romeinen, uitvinders van het atrium, wisten het al. Een goed verlichte ruimte heeft een positief effect op ons welzijn. Of het nu gaat om een glasdak van 1m2 of om het glazen dak van een serre. Sunshield biedt ook hier oplossingen in vele vormen en alle RAL kleuren.

Lamellendak

Met een louverdak, ook wel pergola genoemd, kunt u zelfs zonlicht en warmte reguleren op uw terras. Zet de lamellen overeind en geef de zon vrij spel. Leg ze vlak en u bent beschermt tegen de zon. In gesloten stand is de lameloverkapping bovendien spatwaterdicht. Een bijzonder praktische toepassing met een exclusieve uitstraling.

Louverwand

Meer privacy? Bescherming tegen de wind? Het kan met afscheidingen van lamellen. Voor een terras is de lamellenmuur een uitkomst. Wenst u uitzicht of wat ventilatie? Zet de lamellen open. Liever wat privacy of bescherming tegen stoffige wind? Sluit de louverwand. Een beetje of helemaal.

Een halve eeuw ervaring

De ontwikkeling van de Sunshield-systemen begon in 1971 in een oude brouwerij in Wooburn Town, ongeveer een uur rijden van het centrum van Londen. Een grote sprong voorwaarts was de ontwikkeling van beweegbare lamellen. Met verstelbare louvers wordt namelijk nauwkeurig daglichtbeheer en bescherming tegen verwarming door de zon mogelijk.

Ultieme Klantervaring

Voor elk project, van klein tot groot, focussen Sunshield en haar zakenpartners zich op de ultieme klantbeleving door u. Aarzel dus niet om Sunshield uit te dagen met complexe situaties of missies die misschien onmogelijk lijken.