SUNWAY Duette Color on Demand Shades in 800 kleuren

SUNWAY introduceert een unieke nieuwe collectie: Duette Color on Demand Shades, leverbaar in ruim 800 kleuren!

Het concept is heel eenvoudig: In de presentatiebox zit een kleurenwaaier met ruim 800 kleurstalen. Daaruit kies je de kleur die het best bij je interieur past. Houd de kleurenwaaier eenvoudig bij je muur, bank of kussentjes en kies de perfecte kleur.

De stofkwaliteit van deze collectie is leverbaar in een lichtdoorlatende en verduisterende kwaliteit. Uit de ruim 800 kleuren hebben we 48 kleuren geselecteerd. Deze 48 kleuren zijn geprint op zowel de lichtdoorlatende als de verduisterende stofkwaliteit. Zo krijg je een goede indruk van hoe de kleur van de staal er uiteindelijk uitziet op de beide stofkwaliteiten. De stofstalen zijn gebundeld in swatches. De stalenswatches zijn ingedeeld in naturel kleuren, trendkleuren, donkere kleuren en felle kleuren.  De Duette Shades zijn aan de achterzijde altijd wit, voor een uniform beeld van buitenaf.

SUNWAY Duette Color on Demand

 

PowerTouch bediening met 8V accu in de bovenrail
De koordloze PowerTouch bediening heeft een motor die aangedreven wordt door een geïntegreerd accupack. Bediening gaat door middel van een kunststof stang met druktoets bediening. Met één druk op de knop gaat het product omhoog of omlaag of naar de gewenste tussenpositie (click & walk away). De motor kan eenvoudig opgeladen worden door de bijgeleverde oplader in de handgreep aan te sluiten.

Simplicity Motor bediening met 8V accu in de bovenrail
De Simplicity Motor wordt aangedreven door een geïntegreerd accupack. Bediening gaat via een 5-kanaals radio gestuurde (RF) afstandsbediening. Hiermee kunt u eenvoudig meerdere producten met één afstandsbediening besturen.

 

SUNWAY Duette Color on Demand

SUNWAY Duette Color on Demand

SUNWAY Duette Color on Demand

SUNWAY Duette Color on Demand

____

Deze nieuwe collectie Duette Color on Demand Shades biedt zoveel mogelijkheden, dat er voor ieder interieur en iedere ruimte een passende kleur en bedieningsvorm is.

 

 

Meer inspiratie?
Kijk voor meer inspiratie, informatie of een SUNWAY showroom in de buurt op www.sunway.nl