SV Steeldesign

SV Steeldesign is dé specialist in het maken van metaaldesign producten. Bijvoorbeeld deuren, trappen, meubels en eyecatchers die jouw huis thuis maken. Altijd met de beste kwaliteit en op maat want jouw wensen staan – uiteraard – centraal. En ambachtelijk, betrouwbaar en oprecht, dat is hoe wij werken. Want zo zijn wij.

Informatie over SV Steeldesign


thumbnail_IMG_1563
thumbnail_IMG_1435
thumbnail_IMG_1471
thumbnail_IMG_1483
thumbnail_IMG_2014
thumbnail_IMG_1566
thumbnail_IMG_2042
thumbnail_IMG_2043
thumbnail_IMG_2047
thumbnail_SV-steeldesign-HR-5
previous arrow
next arrow

Deuren 

Een stalen deur van SV steeldesign is uniek en exclusief en past in iedere woning. Het neusje van de zalm en een echte eyecatcher. 

Een ambachtelijk stukje maatwerk gemaakt volgens de hoogste kwaliteitseisen met de beste materialen en echte vakmanschap. Iedere stalen deur is een apart stukje maatwerk en bestaat uit de beste materialen en is op het hoogste niveau afwerkt. Woorden doen tekort! 

Trappen 

Met een trap van SV steeldesign heb je iets speciaals in huis, het is niet zomaar een trap maar meer dan dat, ieders wens komt in vervulling met een apart stukje maatwerk, afgeleverd met de hoogste kwaliteitseisen. 

Metaal design 

Geen deur of trap maar iets totaal afwijkends? Van een wijnkast tot een elektrische poort en van een kapstok tot een spiegel niks is ons te gek. Kom gerust eens langs met een apart idee en we kijken samen wat de mogelijkheden zijn. 

Poorten 

Met een poort van SV steeldesign heb je iets speciaals, het is niet zomaar een poort maar meer dan dat, ieders wens komt in vervulling met een apart stukje maatwerk, afgeleverd met de hoogste kwaliteitseisen.