Swiss Sense
Swiss Sense
Swiss Sense
Swiss Sense
Swiss Sense
previous arrow
next arrow
Slider

Swiss Sense | Boxsprings

Al meer dan 100 jaar produceert Swiss Sense de meest exclusieve boxsprings. Wat begon met een matras bestaande uit stro en een juten omslag is nu uitgegroeid tot een comfortabel matras. De familie Diks begon het bedrijf in 1918 en na vele jaren van succes is het bedrijf uitgegroeid tot een internationaal merk. Deze vier generaties beddenmakers zorgen er tot de dag van vandaag nog voor een superieure nachtrust.

De bedden van Swiss Sense worden enkel geproduceerd met de fijnste materialen en stoffen om optimaal slaapcomfort te garanderen. Met oog voor detail, design en kwaliteit wordt de perfecte boxspring gerealiseerd. Kleur, materiaal en uitvoering kan volledig worden samengesteld.

Een goede nachtrust is essentieel om uitgerust te kunnen beginnen aan je dag. Een keuze voor het meest geschikte bed kan soms best lastig zijn. Daarom heeft Swiss Sense ervaren slaapdeskundigen in dienst die je helpen met het uitzoeken van het juiste bed voor jouw houding.

___

Meer boxsprings van Swiss Sense bekijken?

  • |

 

Dromen worden werkelijkheid

Een goed bed is een belangrijk onderdeel in je huis. Je spendeert immers vele uren in jouw heerlijke nestje. De boxsprings van Swiss Sense zijn niet alleen comfortabel maar ook elegant. Zo is er voor ieder interieur het perfecte bed.

Swiss Sense 100 jaar

Speciaal voor het 100 jarige bestaan, zijn er drie nieuwe exclusieve boxsprings ontworpen. Deze bedden beschikken over een verfijnd kwaliteit, een strak design en uiteraard ligcomfort. Ook de limited edition boxsprings zijn verkrijgbaar in diverse kleuren.

Jaren ’30 villa

In samenwerking met interieur architect Marco Daverveld is deze prachtige villa in Brabant gerealiseerd. Het bed in de woning is een echte eyecatcher in de master bedroom. Het straalt elegantie en luxe uit dankzij het patroon in de gestoffeerde hoofdsteun.

Modern Landhuis

Dit prachtige huis is gerealiseerd door Maas Architecten. In de slaapkamer staat een strakke boxspring vanuit waar je een groot uitzicht hebt over de natuurrijke omgeving. Heerlijk wakker worden is in deze woning gegarandeerd!

 

Swiss sense, boxsprings, luxe bedden

Martin Diks & Karel Poelmans


“Het ontwerpen, ontwikkelen, het verkopen via de eigen verkoopkanalen en uiteindelijk de logistieke dienstverlening doen we allemaal zelf.”

 

Swiss Sense, boxspring, luxe bedden

___

Contactgegevens:

 

  • Swiss Sense BV
  • Postbus 282
  • 5400 AG Uden

 


Web editor: Juultje Peels     |

Datum: 24 | okt | 2017


Tags: , , , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media