• Exclusive Steel
  • Oude Kerkstraat 32
  • 4921 XE Made

Taatsdeuren: 5 voordelen 1 nadeel | Exclusive Steel

Denk je aan taatsdeuren? We zetten de voordelen voor je op een rij en ook een punt ter overweging. Hier is onze lijst:

Voordeel 1: Optimaal gebruikersgemak

Een taatsdeur gebruik je door er eenvoudig doorheen te lopen en de deur achter je dicht te laten vallen. Hij is zelfs makkelijk te bedienen als je je handen vol hebt. Daardoor zijn taatsdeuren erg gebruiksvriendelijk voor woning of kantoor.

Voordeel 2: Altijd in jouw looprichting

Een taatsdeur gebruik je door er eenvoudig doorheen te lopen en de deur achter je dicht te laten vallen. Hij is zelfs makkelijk te bedienen als je je handen vol hebt. Daardoor zijn taatsdeuren erg gebruiksvriendelijk voor woning of kantoor.

Voordeel 3: Ook mogelijk bij vloerverwarming

De taatsscharnieren van Exclusive Steel zijn speciaal gemaakt met vloerverwarming in gedachten. Het scharnier wordt namelijk niet in de vloer ingebouwd, maar in de onderbalk van de deur. De taatsdeur rust met zijn scharnier op een bevestigingsplaatje. Deze wordt gemonteerd met schroefjes van slechts 5 mm lang. De vloerverwarming loopt hier makkelijk onderdoor. In de werkplaats kun je zelf een demonstratiemodel van een taatscharnier in je handen houden en van dichtbij bekijken.

Voordeel 4: Naar beide zijden open te zetten

Wat ook erg mooi is, is dat je taatsdeuren naar beide kanten open kunt zetten in een hoek van 90 graden. De stalen deuren blijven mooi in het zicht en de ruimte ziet er uitnodigend uit.

Voordeel 5: Sluiten geluidloos

In de showroom kun je voelen en luisteren hoe de verschillende deuren sluiten. Maak een vergelijking tussen het geruisloze zoeven van de taatsdeur, de nostalgische ‘klik’ van de slotkast met klink en de zachte tik van de magneetsluiting. Het maakt niet uit hoe hard je een stalen taatsdeur dichtgooit, hij zal nooit een harde klap geven. Puberproof?

Nadeel 1: Duurder

Het taatsscharnier kopen we in. De prijs voor deze techniek komt boven op het bedrag voor een gewone stalen deur met Paumelle scharnieren. Een stalen taatsdeur kost dus meer dan een deur met een magneetsluiting of een klassieke klink. Maar met de bovenstaande voordelen in gedachten is het het zeker waard.

Waarom je echt langs wilt komen

Wij vernieuwen de showroom voortdurend om jou te blijven verrassen. De producten spreken voor zichzelf in een omgeving die inspireert. Heb je vragen? Schiet één van onze vakmensen aan. Ze vertellen alles vanuit hun hart. Laten we afspreken! Je kunt online een afspraak inplannen.

Tekst: Naftali Leidelmeijer
Fotografie: Exclusive Steel

____