Taatsdeuren als eyecatcher van de woning

Kunst- Siersmederij Rein Tupker & Zn

De bewoners van een fantastische villa hadden hun huis volledig opnieuw ingericht. Echter waren zij nog steeds op zoek naar een luxueuze eyecatcher en daarom kozen zij voor een paar waanzinnige taatsdeuren. De deuren werden gemaakt en geplaatst door Kunst Siersmederij Rein Tupker. Daarnaast nam het bedrijf ook nog een aantal andere onderdelen voor hun rekening, zoals de een vaste lamp, een vast raam, een enkele taatsdeur en dus prachtige dubbele taatsdeuren. Hierdoor passen de verschillende onderdelen goed bij elkaar en ontstond een samenhangend interieur.  

Een echte blikvanger 

De bewoners waren dus opzoek naar een echte blikvanger. Dat is dan ook de reden dat ze kozen voor een bronzen/messing taatsdeur die een mooi contrast vormt met het aardse kleurenpalet en de karakteristieke houten balken. Het ontwerp van de deuren kreeg een persoonlijke touch doordat de bewoners besloten voor een toog vorm te gaan. Dit draagt bij aan de unieke stijl van de woning en creëert een bepaalt soort harmonie.

Non-ferrometaal 

Deze bronzen/messing taatsdeur van Kunst Siersmederij Rein Tupker is gemaakt van 100 procent non-ferrometaal. Dit betekent dat er geen ijzer in de deur zit, maar dat andere metalen werden gebruikt. Daarnaast konden de bewoners kiezen voor een verouderde look of een prachtige goudteint. De keuze viel op het verouderde look, omdat de deur op deze manier beter tot zijn recht komt in het interieur.  

Over Kunst Siersmederij Rein Tupker 

In de smederij worden de meest uiteenlopende projecten gerealiseerd. Hier gebruiken zij ijzer, brons en messing om de mooiste producten mee te creëren. Alles wordt met de hand vervaardigd en dat betekent dat ze altijd nauwsluitend maatwerk leveren. Deze bronzen taatsdeuren zijn dan ook niet zomaar deuren, het zijn deuren vol passie en elegantie. De bewoners mogen dit iedere dag weer ervaren.  

Editor: Media team

Datum: 30-09-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living