taatsdeur, De Rooy Metaaldesign, deur, The Art of Living

  • De Rooy Metaaldesign
  • Bastion 67
  • 3905 NJ Veenendaal

Taatsdeuren in verbouwd restaurant | De Rooy Metaaldesign

Restaurant De Hof in Renswoude is recentelijk compleet verbouwd. Zij hebben de metamorfose groots aangepakt: nieuw meubilair, een compleet nieuwe bar en overal stalen deuren van De Rooy Metaaldesign. Het restaurant heeft nu een moderne en industriële uitstraling gekregen waar iedereen zich welkom voelt en kan genieten van de mooie interieurarchitectuur en natuurlijk lekker eten! 

Ongeëvenaarde openheid

De diverse stalen taatsdeuren zijn door het hele gebouw geplaatst, waardoor je een enorme rust in het ontwerp krijgt. De stalen deuren passen perfect in het plaatje dat al bestond uit een industriële opzet en veel stalen ramen. De charme van de stalen deur is toch echt de gigantische raampartijen die de deur oplevert. De openheid is niet te evenaren met welke andere deur dan ook. Omdat het staal op maat gelast wordt, kan je ook eenvoudig wat meer karakter toevoegen aan een deurontwerp door de vakkenverdeling anders te maken. 

taatsdeur, De Rooy Metaaldesign, deur, The Art of Living

Warmte en luxe

Het geheim van een goede interieurstijl voor een restaurant is toch wel warmte en luxe. Als we uit eten gaan, willen we graag een fijne middag of avond beleven. Warmte is daarmee het belangrijkste aspect en die behoefte wordt vervuld met de indrukwekkende taatsdeuren. De ruimte is open en daardoor krijg je een sterk gevoel van samenhang. Charmante verlichting weerkaatst in al het glas. Luxe als je uit eten gaat behoeft weinig uitleg: als je geld neerlegt wil je het uiteraard buiten de deur beter voor elkaar hebben dan thuis. Niet te hoeven koken is luxe en kunnen eten wat je zelf niet kan klaarmaken is het mooist. 

taatsdeur, De Rooy Metaaldesign, deur, The Art of Living

Meer over De Rooy

De passie voor werken met staal begon in 1893 bij betovergrootvader Reijndert Dirk. Nu, circa 125 jaar later, ligt de liefde voor het stalen ambacht in handen van Marein de Rooy. Aan de basis van familiebedrijf De Rooy Metaaldesign ligt bezieling. De Rooy ontwerpt al jaren op ambachtelijke wijze designproducten van staal. In de jaren ’80 begon dat met toegangspoorten en hekwerken. Later kwamen daar de trappen bij en sinds 2006 met name de stalen binnendeuren. De combinatie van vakmanschap en creativiteit wordt door architecten en particulieren op waarde geschat. 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: De Rooy Metaaldesign

___

Stalen taatsdeuren, taatsdeuren, staal, De Rooy,FritsJurgens

___

Meer projecten bekijken van De Rooy Metaaldesign?