Table du Sud

Table du Sud is in 2014 opgericht door de Brabantse broers Teun en Evert Antonissen. In dat jaar werd in de schuur van hun ouders een bartafel voor eigen gebruik gemaakt. Niet lang daarna verkochten ze er vijf per week via Marktplaats. Het balletje begon te rollen en is niet meer gestopt.

Projecten van Table du Sud

Informatie over Table du Sud


_DSF0943
_DSF3632
_DSF1395
_DSF3692
Table-Du-Sud-202205-41
TableDuSud202205-6
previous arrow
next arrow

De honger naar vernieuwing en nieuwe, kwalitatief indrukwekkende, meubels heeft ervoor gezorgd dat Table du Sud in een relatief korte tijd is uitgegroeid tot een topspeler binnen de branche. 

Inmiddels is er al twee keer geswitcht van bedrijfspand en zijn er drie showrooms (Heeze, Utrecht en Deventer) om aan de vraag te voldoen. Mede door het installeren van gloednieuwe machines in de fonkelnieuwe werkplaats is de productie inmiddels opgeschroefd tot gemiddeld 200 tafels per week.

Dit is Table du Sud

Maatwerk uit eigen werkplaats. Iedere dag steken onze vakmensen hun handen om dit doel na te streven. We zien graag dat onze klanten genieten van een persoonlijk interieur. Wat ons betreft zijn er té veel standaardopties binnen de meubelwereld. Teveel massa. Dat doen we anders, op een duurzame manier.

Bij Table du Sud ben je de regisseur van je nieuwe aanwinst. We bieden lekker veel opties bij het samenstellen zodat je zelf de details bepaalt. Denk hierbij aan het materiaal van het tafelblad, de afwerking, de afmeting, het onderstel en de kleur. 

Het fabriceren van eikenhouten tafels met een stalen of houten onderstel is nog steeds onze specialiteit, maar wist je dat je bij ons ook aan het juiste adres bent voor bankstellen, salontafels, eetkamerstoelen en nog veel meer? Al deze meubels hebben één ding gemeen. Je stelt ze helemaal zelf samen zodat ze perfect matchen met jouw smaak én de rest van je interieur.