Tanya van Leeuwen Interieurarchitectuur

Tanya van Leeuwen is interieurarchitect en werkt sinds 2006 met een klein, vast team aan interieurprojecten. Tanya creëert toekomstbestendige leefomgevingen voor zowel de zakelijke als particulieren markt.  

Projecten van Tanya van Leeuwen Interieurarchitectuur

Informatie over Tanya van Leeuwen Interieurarchitectuur


Tanya van Leeuwen, interieur, the art of living
Tanya van Leeuwen, interieur, the art of living
Tanya van Leeuwen, interieur, the art of living
Tanya van Leeuwen
Tanya van Leeuwen
Tanya van Leeuwen
previous arrow
next arrow

Werkwijze

De werkwijze van Tanya is altijd hetzelfde. Er wordt gestart met een oriënterend gesprek en een inventarisatie waaruit een voorlopig ontwerp tot stand komt. Dit ontwerp wordt besproken met de opdrachtgever en er wordt gekeken naar de haalbaarheid en kosten. In de fase van het definitieve ontwerp worden de eventuele aanpassingen doorgevoerd en wordt de offerte opgemaakt. Hierna volgt de uitvoeringsfase en oplevering. Het bedrijf is door deze werkwijze bij het gehele project betrokken.

Eenvoud en helderheid

Tanya van Leeuwen haalt er voldoening uit als functie en perfecte ruimtelijkheid met elkaar samenkomen in een ontwerp. De ruimten moeten met elkaar verbonden zijn en een open relatie aangaan. Haar projecten zijn te herkennen aan de eenvoud, helderheid en de liefde voor daglicht. Daarnaast worden alle details meegenomen in het interieurontwerp. Als iets niet klopt, moet het anders. Hierdoor ontstaan optimale en duurzame leefomgevingen.