Tapijten die jouw buitenruimte upgraden naar vakantieoord

Online Tapijten

Meer dan ooit brengen we de vakanties door in eigen land. Natuurlijk is corona daar een oorzaak van, maar we zijn ook meer gaan investeren in eigen huis en tuin. Dat maakt het dat het soms zelfs zonde is om naar een vakantieadres te vertrekken, als je thuis alles al binnen handbereik hebt. Een mooie trend die de laatste jaren opkomt is het aankleden van je buitenruimte. Daarmee bedoelen we jouw tuin, veranda of terras inrichten met meubilair en accessoires die vaak in kleur, vorm en grootte enorm overeenkomen met het interieur binnen. Op die manier verleg je het leven binnen naar buiten en maak je ook een mooie binnen-buitenverbinding. Online Tapijten wil je in dit proces graag adviseren op het gebied van buitentapijten; een mooie aanwinst voor je buitenruimte.

Sfeerverhogend 

Als de temperatuur stijgt, brengen we onze tijd het liefst buiten door. Een buitentapijt in de tuin, op de veranda of op het terras is een mooie manier om de buitenruimte te verfraaien. Het vakantiegevoel in eigen tuin, zonder enorme aanpassingen en hoge prijskaartjes. Een buitentapijt zorgt voor een heerlijk zachte ondergrond en brengt meteen veel sfeer. Naast het sfeerverhogende effect, beschermt het de vloer, maskeert het eventuele scheuren of oneffenheden en worden binnen en buiten op een stijlvolle manier met elkaar verweven. Door mooie combinaties te maken met kleuren en vormen, kan je een evenwichtig geheel creëren.  

Designtrends 

Online Tapijten houdt de designtrends nauwlettend in de gaten en schakelt snel met vaste fabrikanten en leveranciers, waarbij kwaliteit altijd boven kwantiteit gaat. Het ontwerp van de buitentapijten voldoet aan alle eisen voor de buitenomgeving. Zo kunnen ze de verschillende weersomstandigheden goed aan. Je hebt dus geen last van verkleuren of tapijten die oneindig lang nat blijven na een regenbui. Tevens zijn deze tapijten erg gemakkelijk in onderhoud en hebben daardoor een lange levensduur.  

Interieuradvies 

De klant krijgt bij Online Tapijten altijd interieuradvies op maat, waarbij ze graag meedenken over afmetingen, kleuren, materialen en de functie van een tapijt. Zo creëren ze samen met de klant een totaalplaatje, waarbij functionaliteit mooi gecombineerd wordt met de persoonlijke stijl. Als je bijvoorbeeld een terras met een beperkt aantal vierkante meters hebt om in te richten, zullen de adviseurs altijd gaan voor een lichte kleur. Lichte vloeren, dus ook vloerkleden, maken een ruimte namelijk optisch groter. Als je juist te veel ruimte buiten hebt en zoekt naar gezelligheid en een knusse sfeer, werken de interieuradviseurs juist graag met donkere vloerkleden. Op die manier wordt de ruimte juist optisch kleiner. 

Service 

Wist je bijvoorbeeld dat je een buitentapijt ook heel goed binnen kunt gebruiken? Omdat het zo gemakkelijk te reinigen is, kan je het tapijt bijvoorbeeld ook in de keuken of badkamer neerleggen. Op deze manier creëer je een compleet nieuwe look, stijlvol en passend bij wie jij bent. Ook worden er altijd onderhoudstips meegegeven om de levensduur van het tapijt te vergroten. Bij Online Tapijten denken ze graag met je mee en weten ze snel te schakelen als het gaat om persoonlijke voorkeuren en alternatieven.  

Meer over Online Tapijten 

Interieur zit al drie generaties lang in het bloed van Online Tapijten. Het familiebedrijf, opgericht in 1907, is met deze jarenlange ervaring absoluut een specialist in tapijten. Hoewel hun naam anders doet vermoeden heeft Online Tapijten ook een prachtige showroom en heeft hiermee de perfecte combinatie tussen offline en online gevonden: advies op maat in de winkel én een ruim assortiment in hun webshop. Dankzij de hoogstaande service zijn klanten keer op keer tevreden met een tapijt van topkwaliteit, perfect passend in hun in- en exterieur.  

Editor: Media team

Datum: 06-05-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Online Tapijten