previous arrow
next arrow
Slider

Technogym

Technogym heeft al meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van thuis wellness. Daarnaast is het design van de apparatuur in de loop der jaren gemodificeerd waardoor het niet alleen praktisch is maar ook ware designobjecten zijn, afgestemd op je interieur.

The Wellness Company

Naast het verkopen en produceren van de modernste fitness apparatuur, staat Technogym ook bekend als ‘The Wellness Company’. Zo heeft het bedrijf het standaard concept van fitness omgetoverd tot een levensstijl gebaseerd op beweging, voeding en mindset.

Exclusieve wellnessruimte

Technogym heeft de afgelopen jaren al voor meerdere toonaangevende atleten en de meest exclusieve woningen ter wereld privé-wellnessruimtes ontworpen en gerealiseerd. Hierbij wordt hoogwaardige kwaliteit, de nieuwste technologieën en innovatief Italiaans design samengesmolten tot een exclusief bewegingsapparaat.

Sporten op maat

Naast het ontwerpen en de vele apparatuur ben je voor persoonlijk advies bij Technogym ook op het juiste adres. De professionele wellness consultants bekijken en bespreken de vele mogelijkheden met je om zo een volledig afgestemd product te leveren. Kijkend naar de individuele trainingsbehoeften, de beschikbare ruimte en de interieurstijl van de woning. Het maakt niet uit of je een beginnende of professionele sporter bent, de apparatuur van Technogym voldoet aan alle trainingsbehoeften.

Totale kwaliteit in alles

Bij de producten, interfaces en wellnessomgevingen die het bedrijf ontwerpt staat de gebruiker altijd centraal. In het gehele productieproces wordt nauwkeurigheid, efficiëntie, behendigheid en veiligheid gecombineerd, zo hebben zij ook de hoogste internationale kwaliteitscertificering verkregen. De totale inzet zorgt voor de beste kwaliteitswaarden, snelle innovatie, hoogwaardig productdesign en baanbrekende klantenservice.

___

Meer projecten van Technogym bekijken?

Technogym, thuis fitness

Thuis fitness
Bekijk dit project

Thuis fitness

Veel mensen denken bij fitnessapparaten meteen aan de sportschool. Technogym maakt het mogelijk om lekker thuis te blijven. Bij dit project is een thuis fitness gecreëerd door middel van de innovatieve apparaten van Technogym.

Nerio Alessandri


“Technogym heeft het standaard concept van fitness omgetoverd tot een levensstijl gebaseerd op beweging, voeding en mindset

 

___

Contactgegevens:

 

  • Technogym
  • Essebaan 63
  • 2908 LJ Capelle aan den IJssel
  • Technogym Belgie
  • Ikaroslaan 25
  • 1930, Zaventem

 


Web editor: Media team     |

Datum: 03 | mei | 2019


Tags: , , , , ,

Gerelateerde artikelen

Wifimedia, domotica, audio

Wifimedia


Wifimedia biedt een totaaloplossing op het gebied van Wifinetwerk, beeld en geluid, elektro, beveiliging en domotica…

Rikken Keukens

Rikken Keukens


Rikken Keukens geeft advies op maat en vertaalt de wensen tot een uitvoerbaar plan…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media