• Prowork
  • Mastbos 17a
  • 5531 MX Bladel

Technologie in huis | Prowork

Je hebt er vast en zeker al eens over gehoord: domotica, huisautomatisering, slim wonen. Kort samengevat: technologie in huis. Door slimme oplossingen en technische hoogstandjes kan je tegenwoordig nog optimaler geniet van je eigen woning. Prowork verzorgt al 20 jaar intelligente woonoplossingen om jou zo comfortabel, veilig en duurzaam mogelijk te laten leven. Onlangs heeft Prowork haar tweede Experience Center geopend bij Culimaat High End Kitchens te Berlicum.

Ervaar de voordelen van technologie in huis

Natuurlijk is er veel informatie te vinden online over technologie in huis, maar soms is het toch fijner om dat zelf te ervaren. De showroom van Culimaat is hier de uitgelezen mogelijkheid voor. Het bedrijfspand en een aantal keukens zijn voorzien van domotica oplossingen. Zo kan je met eigen ogen zien hoe slimme schakelaars lichtbronnen kunnen bedienen, hoe een bedieningspaneel er precies uit ziet en nog veel meer!

Experience Centers

Het andere Experience Center is gevestigd in Bladel. In deze demowoning kan je uiteraard ook de domotica zelf zien en beleven. Maak gerust een afspraak bij een van de Experience Centers. Prowork denkt graag mee met jou bouw- of verbouwplannen!

Tekst: Redactie The Art of Living Online
Fotografie: Prowork

____

Een veilig huis, Prowork, the art of living

____

Meer projecten bekijken van Prowork?