• Externo
  • Hogelandseweg 3
  • 6545 AC Nijmegen

Tegels op maat | Externo 

Wanneer je je oog hebt laten vallen op een tegelvloer, word je overvallen door de ruime keuze die er is. Juist dan is het slim om te kiezen voor een specialistisch bedrijf dat jou goed kan adviseren. Externo is zo’n expert op het gebied van tegels. Dit bedrijf levert al meer dan 10 jaar  binnentegels,  buitentegels  en natuursteen. Deze frisse onderneming is constant op zoek naar nieuwe toepassingen en nieuwe soorten natuursteen, composiet en keramiek.  Kwaliteit, kleurbehoud, duurzaamheid en een scherpe prijs van de producten staan in die zoektocht voorop.

Bourgondische tegels

Voor het laatste project zijn ze in  samenwerking met Rianne Driessen op zoek gegaan naar authentieke tegels die perfect aansluiten bij het sfeervolle huis. Tijdens die zoektocht zijn ze uitgekomen op deze  Bourgondische dallen die in banenverband zijn gelegd. Met een banenverband ga je voor een strak geheel en een moderne uitstraling. Uiteraard is een banenverband in meerdere patronen te leggen. Deze tegels op maat laten zien dat maatwerk de standaard is. 

Totaalconcept 

Externo levert een totaalconcept. Dit wil zeggen dat ze je adviseren over de beste toepassing van tegels voor binnen of buiten. Daarnaast hebben ze ruime kennis op het gebied van renovatie en onderhoud van bestaande tegels.  Externo verzorgt de levering en werkt al jaren samen met vaste partners voor het plaatsen en onderhouden van de tegels bij jou thuis of op kantoor.  Ook een bijzondere aanvraag voor tegels op maat schrikt hen niet af.   

Maatwerk 

Kwaliteit staat voorop, maar voor ieder budget is een passende sfeer in keramische tegels of natuursteen mogelijk. Dankzij de vakkundige werkplaats kunnen zij maatwerk leveren. Flexibel, deskundig en een persoonlijke benadering zijn het handelsmerk van Arthur Braam. Kom ter inspiratie of om advies in te winnen naar de tegelshowroom in NijmegenOok via de website kan je vrijblijvend een offerte aanvragen. Ze nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.   

 

Tekst: Marlou Overkamp
Fotografie: Externo

___

___

Meer projecten bekijken van Externo?