keramiek, the art of living, MBI de steenmeesters

  • MBI De Steenmeesters
  • Haatlandhaven 11
  • 8263 AS Kampen

Tegels van keramiek van onbetwiste kwaliteit | MBI De Steenmeesters

Mirage, een internationaal merk met meer dan  45  jaar ervaring in de sector, ontwerpt en produceert vloeren en bekledingen van  keramiek  voor commerciële, openbare en residentiële ruimtes.  Door gedegen expertise en knowhow is Mirage in staat keramische oplossingen te  ontwerpen voor ieder  project.   Mirage staat hoog aangeschreven bij  architecten  en levert haar oplossingen  in  meer dan 160 landen over de hele wereld. De missie van het bedrijf is om de uitstekende kwaliteit van de Italiaanse keramiekproductie en het label “Made in Italy” over de hele wereld te vertegenwoordigen.  De productie vindt in Italië plaats onder strenge kwaliteitstoezicht.  En dat is te zien.    

keramiek, the art of living, MBI de steenmeesters

Unieke designs en uitstraling

Keramiek van Mirage staatnaast dehoogstaande technischekwaliteitook bekend om deesthetische aspecten.Mirage biedt één van de mooiste collecties ter wereld aan.De designs wordenaltijdin de eigen designstudio ontworpen en zijn daardoor100%uniek.Veel series zijn geïnspireerd op de luxe van natuursteen, maar ook moderne, industriële designs maken het aanbod compleet.Naast het design is het ook eenzeersterk punt dat binnen één serie een diversiteit is aan tegelpatronen. Hierdoor wordteenterras levendig enafwisselend. 

Projectadvies op maat

Mirage geeftruimte voorideeëndoor talrijke formaten en afwerkingsmogelijkheden.Denk hierbij aancomplementaire elementen als traptreden en zwembadranden. Mirage biedt ook de mogelijkheid omaan wensen‘vanbinnen naar buiten’vorm te geven. De keramiek van Mirage is exclusief verkrijgbaar via MBI De Steenmeesters, die al jarenlang een nauwe samenwerking heeft met Mirage.Het exclusieve assortiment isop projectbasisverkrijgbaar. Vooradvies kan je een onlinegesprekaanvragen via de website of gewoon even mailen. 

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: MBI De Steenmeesters

____

____

Meer projecten van MBI De Steenmeesters bekijken?