thuis zwembad, thermostar, tuinverlichting, exclusief, luxe, zwembad, tuindesign

  • Thermostar
  • Wielse Kamp 6
  • 5481 XG Schijndel

Tegenstroom training zwembad | Thermostar

Een zwembad in je eigen tuin is voor veel mensen toch wel een grote wens. De luxe ervaring die een zwembad geeft is onbetaalbaar. Hiervoor hoef je niet op een riant perceel te leven, want zelfs kleine zwembaden kunnen zorgen voor ultiem genot. De bewoners van deze woning wilden graag een sfeervolle tuin met idem zwembad. Thermostar leverde een Swimm intelligent pool om aan de tweede wens te voldoen. Dit zwembad is compact en voorzien van een regelbare stroming. De brede, diepe stroming is niet te vergelijken alle andere jet streams of turbine systemen dankzij de propeller aandrijving en zorgt daardoor voor een heel natuurlijke zwemervaring.

Stadstuin

Doordat de intelligente pool zo klein is, past het perfect in het plaatje van de stadstuin. Op weinig ruimte maximaal zwemmen, dat is het credo. Er is gekozen voor een antraciet zwembad. Dit geeft een rustige kijk op het zwembad waardoor het tuinontwerp technisch ook helemaal verantwoord is. Iedere dag wordt er gezwommen in dit zwembad; ‘s morgens even om heerlijk fris de dag te beginnen of ‘s avonds om even te ontspannen na een dag werken. De royale vlonder rondom het zwembad kleedt mooi af en past tevens goed in de tuin vanwege het natuurlijke materiaal. De betonnen rand van het zwembad geeft het bad een stoere en strakke afwerking. De volledig met klimop beklede schutting brengt je in een oase van rust.

thuis zwembad, thermostar, tuinverlichting, exclusief, luxe, zwembad, tuindesign

Zuivering

Zoals gezegd is de techniek van dit thuiszwembad ver ontwikkeld. Doordat de snelheid volledig regelbaar is, kan voor iedereen een fijne zwemsnelheid worden geprogrammeerd. Swimm geeft een amateurzwemmer het lekkere ontspannende gevoel, maar ook de topsporters van nationaal niveau vinden uitdaging in de Swimm. De waterbehandeling wordt gedaan met Da-gen drinkwaterbehandeling. Het water wordt volledig automatisch gezuiverd, wat als resultaat heeft dat het te vergelijken is met drinkwater. Dit is een bijzonder mooie techniek die door Thermostar in bijna alle zwembaden wordt ingebouwd.

thuis zwembad, thermostar, tuinverlichting, exclusief, luxe, zwembad, tuindesign

Gezondheid

Een intelligent pool van het merk Swimm is in de basis ontwikkeld als trainings zwembad voor de topsport. Hierdoor is er ook zoveel aandacht besteed aan de juiste stroming. Een tegenstroom zwembad moet immers wel fijn zwemmen. Tegenwoordig blijkt dat het merendeel van de gebruikers van Swimm het zwembad kopen om zichzelf lekker fit te voelen. Dankzij de koppeling aan een persoonlijk account kan iedereen een training samenstellen geheel op persoonlijk niveau. Zo word zwemmen een uitdaging en zal iedereen zich fitter gaan voelen.

Swimm, for a healthy life!

Tekst: Thermostar
Fotografie: Thermostar

____

Zwembad in de tuin, Thermostar, binnenzwembad, buitenzwembad, antraciet, luxe, exclusief, zwemmen

____

Meer projecten bekijken van Thermostar?


Web editor: Media team     |

Datum: 17 | dec | 2019


Tags: , , , , , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media