Terrasheater in witte villa

HEATSTRIP

Terugkeren naar de plek waar je bent opgegroeid: voor de bewoonster van deze villa in het Westland was het een droom die uitkwam. Samen met haar man kocht ze een perceel op haar geboortegrond. Op het perceel rees een modern-landelijke villa, die uitblinkt in ruimtelijkheid. HEATSTRIP had ook een aandeel in dit prachtige resultaat, zij realiseerde namelijk de terrasheaters aan de achterkant van de woning.

Terrasheater, Heatstrip, The Art of Living

Modern-landelijk

Een huis als dit zie je vaak met rieten kap, maar voor dit ontwerp werd besloten om voor vlakke, zwarte dakpannen te gaan. Hierdoor neigt het huis iets meer naar de moderne kant, dan naar de landelijke kant. Toch komt ook de landelijke touch goed naar voren: het stucwerk in combinatie met het Canadees grenenhout – ook wel Cape Cod-hout – verleent de woning een warme uitstraling. Aan de achterzijde wacht nog een aangename verrassing: een flinke uitbouw met een groot overdekt terras.

Terrasheater, Heatstrip, The Art of Living

Terrasheaters van de bovenste plank

HEATSTRIP werd ingeschakeld om dit ruime terras ook aangenaam te maken op de wat koudere dagen. Er werd gekozen voor terrasverwarming die het volledige terras kunnen verwarmen. De heaters vallen nauwelijks op doordat deze in dezelfde kleur zijn uitgevoerd als het plafond. Zo zijn de producten van HEATSTRIP niet alleen functioneel, maar ook estetisch.

Terrasheater, Heatstrip, The Art of Living

Ook terrasverwarming?

HEATSTRIP is dé innovatieve terrasverwarmer en is speciaal ontwikkeld voor het verwarmen van verschillende binnen- en buitentoepassingen. De elektrische terrasverwarmers van HEATSTRIP hebben een hoge output en kunnen zorgen voor een effectieve en energiezuinige comfortverwarming voor buiten- (overdekt en deels open) en binnenruimtes. Naast elektrische terrasverwarmers heeft HEATSTRIP ook een fraaie terrasverwarmer op gas. De door Thermofilm ontwikkelde HEATSTRIP is uiterst efficiënte elektrische terrasverwarming, die in tegenstelling tot veel andere heaters zeer energiezuinig is. De heatstrips zijn ultradun, geven geen scherpe rode gloed af en kunnen op een groot aantal verschillende locaties worden gebruikt.

Terrasheater, Heatstrip, The Art of Living