Terasoverkapping, Barasso, the art of living

Topkwaliteit terrasoverkapping  | Barasso

Het jonge bedrijf Barasso ontwerpt exclusieve terrasoverkappingen. Deze zijn ontworpen met alle gewenste luxe, waardoor optimaal en comfortabel genoten worden van het prachtige buitenleven. Om ervoor te zorgen dat de buitenverblijven een harmonieus geheel vormen met de tuin, wordt in de projecten een combinatie van modern design met materialen van hoge kwaliteit en een warme uitstraling gemaakt. De buitenverblijven stralen één voor één Italiaanse elegantie uit en zijn tevens zeer smaakvol gerealiseerd. Omdat een buitenverblijf niet iets tijdelijks is, is het logisch dat je er lang van wil kunnen genieten. De ontwerpers vanBarassohouden daar rekening mee. Niet alleen in hetdesign, maar ook in gebruik van materialen. 

Terasoverkapping, Barasso, the art of living

Hoogwaardige gevelbekleding

Het gebruik van hoogwaardige materialen begint aan de buitenkant waar gekozen wordt voor thermische gemodificeerde gevelbekleding. Dit zijn houten gevelplanken die verduurzaamd zijn met een proces van thermische modificatie. Deze behandeling zorgt ervoor dat de samenstelling van het hout verandert waardoorhet zeer duurzaam wordt. Dat levertgevelbekleding op met de hoogste duurzaamheidsklasse eneenlangelevensduur.Bovendien wordt de gevelnog eens extraafgewerkt met een hoogwaardige coating in een kleur naar wens, zodat de terrasoverkapping helemaal naar smaak is. 

Terasoverkapping, Barasso, the art of living

Stijlvolle wandafwerking binnen

Een ander onderscheidend element van eenBarassois de hoogwaardige afwerking aan de binnenkant van de terrasoverkapping. Er is veel keuze aan materialen die ieder een eigen karakter geven aan de ruimte. Een populaire wandafwerking iseen sausklare afwerking. Dit zorgt voor strakke wanden en een rustige uitstraling.Je kunt dan bijvoorbeeld kiezen voorhet volledig glad afwerken van desausklare wand met een kleur naar keuze, wat zorgt voor een serene sfeer. Dit kan ook heel geschikt zijn als je het accent wilt leggen op bepaalde onderdelen van de inrichting, zoals een bijzonder vloerkleed of exclusieve loungemeubelen. Voor een robuuster effectkunnen de wandenook afgewerkt worden met een bepaalde designstructuur. Hierdoor vallen de wanden net wat meer op en de structuur kan ook mooi geaccentueerd worden door sfeervolle wandverlichting.

Tekst: Online redactie The Art of Living
Fotografie: Barasso

___

Barasso

___

Meer projecten bekijken van Barasso?


Web editor: Monique Jansen     |

Datum: 22 | jun | 2020


Tags: , , , , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media