Terrasoverkapping: haal meer uit je horecagelegenheid 

Metalura

Een horeca terrasoverkapping  of tuinkamer met een glazen wandsysteem van Metalura is dé perfecte aanvulling voor iedere horecagelegenheid. Het maakt van het terras bij het restaurant een veelzijdige plek waar alle gasten het hele jaar door kunnen genieten van lunch, borrels en diners, ongeacht het weer. In de winter zit je namelijk droog en op warme zomerdagen geniet je van de schaduw. Een terrasoverkapping is daarom geschikt voor alle seizoenen.  

 

Hoogwaardige materialen  

Bij Metalura wordt enkel gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen van Nederlandse makelij. Er wordt bewust gekozen voor duurzaam aluminium en veiligheidsglas van topkwaliteit. Alle aluminium overkappingen, tuinkamers en glazen wandsystemen zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook ontworpen om lang mee te gaan. Bovendien voegen ze een vleugje luxe toe aan een terras of vakantiepark en bieden ze een uiterst comfortabele ervaring voor de gasten.  

Glazen windscherm 

Met een glazen windscherm ben je beschermd tegen wind op je terras. Geschikt voor zowel grote buitenruimtes als aangelegde terrassen. Met het minimalistische design blijft de visuele impact van het glazen systeem beperkt, ideaal dus voor horecaondernemingen. Een glazen windscherm is functioneel, veilig én stijlvol.  

Terrasoverkapping, horeca terrasoverkapping of tuinkamer, Metalura, The Art of Living

Voordelen terrasoverkapping 

De (horeca)overkappingen van Metalura zijn duurzaam in gebruik, hebben een luxe en stijlvolle uitstraling en verhogen de meerwaarde van iedere horecagelegenheid. Het biedt een comfortabele plek voor gasten waar zij gedurende het hele jaar heerlijk kunnen vertoeven. Daarbij ziet het terras er niet alleen aantrekkelijk uit, maar kan dit dus ook de omzet verhogen.  

Bekijk de Metalura website voor het uitgebreide horeca aanbod!

Editor: Media Team

Datum: 01-04-2024

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Metalura