Terrasoverkapping, suns tuinmeubelen, overkapping

  • SUNS Tuinmeubelen
  • De Ring 1
  • 5261 LM Vught

Terrasoverkapping voor de perfecte thuiszomer | SUNS Tuinmeubelen

De tijd dat het bouwen van een terrasoverkapping een ingewikkeld en langdurig bouwproject was, ligt achter ons! SUNS levert een hoogwaardige en kant-en-klare oplossing voor een overkapping. In één dag gerealiseerd, jarenlang plezier.

Solide constructie

De terrasoverkappingen van SUNS, ook wel SUNS Gazebo’s genoemd, zijn vervaardigd uit hoogwaardig industrieel aluminium. Dit geeft het frame een solide constructie. De overkapping kan daardoor vrijstaand geplaatst worden op een rechte (bestrate) ondergrond, of gekoppeld aan bestaande bouw. De SUNS Gazebo’s zijn verkrijgbaar in twee productlijnen, met twee kleurstellingen en verschillende lengte- en hoogtematen. Zo is er altijd een passende overkapping voor jouw situatie.

Terrasoverkapping, suns tuinmeubelen, overkapping

Dak met  shutters

Iedere SUNS Gazebo is voorzien van shutters in het dak. En dat heeft voordelen. Zo kun je kiezen of je in de zon wil zitten of in de schaduw. Als de shutters gesloten zijn, is het dak waterdicht waardoor je ook droog blijft onder je overkapping als het regent. Het regenwater wordt netjes afgevoerd via de staanders van de constructie.

Terrasoverkapping, suns tuinmeubelen, overkapping

Handige features

Om het nog mooier te maken, bieden SUNS Gazebo’s nog een aantal handige extra opties.  Zo zijn de zijkanten uitvoerbaar met roll-up/down schermen. Deze bieden bescherming tegen wind en inregenen en vergroten de privacy. Een fraai alternatief zijn panelen die opgebouwd zijn uit aluminium lamellen.  Dit is een meer vaste constructie met een duidelijk stijlelement.

Voorbeeld

Op de website biedt SUNS naast de productinformatie ook foto’s van praktijksituaties. Ook kun je de overkappingen in diverse perspectieven zien. Op deze manier kan je inspiratie opdoen voor je eigen tuin en meteen zien hoe uitgebreid de collectie is. Heb je een overkapping uitgekozen? SUNS komt het graag voor je plaatsen. Tot die tijd mag je alvast wegdromen bij het idee van een overkapping, eronder zitten met een glas wijn en een heerlijke kaasplank…

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: SUNS Tuinmeubelen

____

____

Meer projecten van SUNS Tuinmeubelen bekijken?