Terrasoverkapping, Van van Ee, the art of living

  • Van van Ee
  • Boylestraat 56
  • 6718XM Ede

Designterrasoverkappingen | Van van Ee

De terrasoverkappingen van Van van Ee zijn stijlvol en een lust voor het oog. Een overkapping dient als een verlengstuk van je huis, als een koppeling naar het buitenleven. Ook bij deze prachtige jaren ’30 woning wordt de woonkamer als het ware verlengd naar de tuin. Door gebruik te maken van lichte tinten en lamellen neemt de overkapping geen licht in huis weg en heeft ze een frisse uitstraling.

Terrasoverkapping, Van van Ee, the art of living

Stijlvol en praktisch

Een overkapping met lamellen is ontzettend praktisch, maar niet te vergeten ook stijlvol. Zo heeft deze woning een strakke, minimalistische vormgeving met een mediterraanse sfeer. Dit wilden de bewoners graag in ere houden. Deze luxe overkapping is een toevoeging aan het huis en zorgt voor optimaal comfort. Ze maakt van de tuin een sfeervolle plek.

Terrasoverkapping, Van van Ee, the art of living

Het hele jaar genieten

De meeste overkappingen zijn óf open óf gesloten. Bij een terrasoverkapping met lamellen heb je beide opties. Zo laten lamellen zonlicht en frisse lucht door, maar vormen ook een volwaardig dak wanneer dit nodig is. De terrasoverkapping kan worden voorzien van infrarood heaters waarmee het gehele terras verwarmd kan worden. Zo kun je het hele jaar, onder alle weersomstandigheden, genieten van het buitenleven.

Terrasoverkapping, Van van Ee, the art of living

Geometrisch vormenspel

Lamellen zijn zeer breed inzetbaar en kunnen echt iets toevoegen aan jouw huis. Zo zijn de kleuren en materialen zo afgestemd dat ze passend zijn bij de woning. De strakke lijnen en vormen van de lamellen creëren een geometrisch vormenspel, maar blijven minimalistisch en laten het verdere exterieur in zijn waarde.

 

Tekst: Charlotte Adriaansen
Fotografie: Van van Ee

_____

_____

Meer projecten bekijken van Van van Ee?