Terrasverwarming voor de koude voorjaarsdagen

HEATSTRIP

Nu de zon zich vaker laat zien, lonkt ook het terras weer. In deze strakke woning, net buiten Brussel, hebben ze voor de koude voorjaarsdagen een perfect oplossing: de terrasverwarming van HEATSTRIP. Met deze elektrische terrasverwarming, die voor het oog nauwelijks zichtbaar is, kun je ook op de koelere voorjaarsdagen al genieten van het heerlijke buitenleven. 

terrasverwarming, overkapping, witte villa, the art of living

Wie wil genieten van een langer buitenleven in Nederland, doet er goed aan voor terrasverwarming te kiezen. In dit prachtige huis is de terrasverwarming van HEATSTRIP gebruikt, waardoor de bewoners zowel buiten kunnen dineren aan de luxe eettafel of de loungeset kunnen gebruiken om heerlijk na te borrelen. De terrasverwarming is subtiel geplaatst, in dit geval onder de luifel van het huis. Op deze manier is hier een beschutte plek gecreëerd, die op koelere dagen warm blijft door de terrasverwarming terwijl je uitkijkt over de riante tuin. 

Innovatieve en energiezuinige terrasverwarming

Bij HEATSTRIP wordt ook rekening gehouden met het milieu, zodat je ook met een gerust hart de terrasverwarming kunt gebruiken. Zo is deze terrasverwarming effectief in het verwarmen van de buitenruimte. Binnen 10 minuten is een terras volledig verwarmd. Ook wordt de warmte tot 4 meter van de bron gevoeld. Anders dan andere terrasverwarming is de verwarming van HEATSTRIP energiezuinig. Dat komt doordat hij effectiever en sneller werkt, waardoor de terrasverwarming minder lang aan hoeft en je niet onnodig energie verbruikt.  

terrasverwarming, overkapping, witte villa, the art of living

Infrarood golven

Bijzonder aan de terrasverwarming van HEATSTRIP is de manier waarop hij wordt verwarmd. Bij de gebruikelijke terrasverwarmers wordt de omringende lucht verwarmd, HEATSTRIP verwarmt de objecten rond de terrasververwarming rechtstreeks. Dit gebeurt door infrarode golven. Erg handig en bovendien een stuk effectiever. 

terrasverwarming, overkapping, witte villa, the art of living

Van terras tot balkons

Wil je ook een subtiele terrasverwarming met een fraai design? Je kunt de terrasverwarming van HEATSTRIP natuurlijk in de tuin gebruiken, maar ook op andere plekken in huis. Denk aan een patio of een veranda, maar ook aan het balkon of de serre. Hoe je ook woont, met HEATSTRIP zit je tijdens de koudere voorjaarsdagen alvast warmer en kun je s avonds langer blijven genieten van je tuin en je gezelschap. 

Editor: Media team

Datum: 22-03-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Germán Bourgeat