The Art of Living Flooring: Luxe, Comfort en Stijlvol Duurzaam

The Art of Living – Flooring

De vloer vormt de essentiële basis van elk interieur, en het kiezen van de juiste vloer voor thuis of op kantoor kan een uitdaging zijn vanwege de overvloed aan opties. The Art of Living Luxury Vinyl Flooring biedt een oplossing die luxe combineert met comfort en kwaliteit, zonder in te leveren op duurzaamheid. Deze gecertificeerde virgin pvc-vloeren voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, waardoor ze veilig zijn voor mens en natuur, perfect geschikt voor high-traffic-ruimtes en toepasbaar in diverse interieurconcepten.

Visgraatmotieven in 12 Tinten
Een bijzondere feature van The Art of Living Luxury Vinyl Flooring is het visgraatmotief, dat verkrijgbaar is in verschillende collecties met een matte finish en natuurgetrouwe patronen. Visgraatvloeren zijn niet alleen trendy maar ook elegant en chic, waardoor ze een extra vleugje allure aan elk interieur geven. Met 12 beschikbare kleuren kun je zeker een tint vinden die perfect bij jouw stijl past.

Tijdloze optie
Een andere tijdloze optie is het plankenmotief, dat een elegante plankenvloer nabootst. Deze vloeren, beschikbaar in 12 kleuren, stralen niet alleen tijdloosheid uit maar creëren ook de illusie van ruimtelijkheid. Of je nu een landelijke woning een stoere uitstraling wilt geven of je industriële loft wilt completeren, de elegante plankenvloer past naadloos in diverse interieurstijlen.

Meer over The Art of Living Flooring
De voordelen van The Art of Living Luxury Vinyl Flooring gaan verder dan esthetiek. Gemaakt van antibacterieel virgin-pvc, zijn deze vloeren veilig voor kinderen en huisdieren. Bovendien bestaat de vloer voor 100% uit gerecycled materiaal, met recyclegarantie, en is deze voorzien van een krassenwerende keramische laag. Het deep embossed design voegt een voelbare houtstructuur toe aan de toplaag, waardoor de vloer niet alleen fantastisch oogt maar ook aangenaam aanvoelt. Met 15 jaar garantie biedt The Art of Living Luxury Vinyl Flooring de perfecte combinatie van de warme uitstraling van hout en het gemak van pvc.

Editor: Media team

Datum: 23-12-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: The Art of Living