The Art of Living – Flooring

De vloer, als fundament van elk interieur, vereist zorgvuldige keuze voor duurzaamheid, esthetiek en onderhoudsgemak. The Art of Living Luxury Vinyl Flooring biedt luxe zonder concessies aan comfort en kwaliteit. Gemaakt van gecertificeerd virgin pvc, voldoet deze vloer aan de hoogste kwaliteitseisen, wat ze 100% veilig maakt voor mens en natuur. Geschikt voor high-traffic-ruimtes en diverse concepten, is deze vloer een betrouwbare keuze.

Informatie over The Art of Living – Flooring


previous arrow
next arrow

Visgraatmotief voor Tijdloze Elegantie
De visgraatvloeren uit verschillende collecties van The Art of Living Luxury Vinyl Flooring zijn een tijdloze keuze. Elegant, chic en herinnerend aan Franse kastelen, passen ze zowel in klassieke als moderne woningen. Beschikbaar in 12 kleuren, voegt het visgraatmotief een chique uitstraling toe aan elke ruimte.

Plankenmotief voor Tijdloze Grootsheid
Het elegante plankenmotief van deze vloer, verkrijgbaar in 12 kleuren, biedt een tijdloze uitstraling en voegt karakter toe aan zowel moderne als traditionele interieurs. Met een variatie aan patronen lijkt elke ruimte groter, waardoor deze vloer een veelzijdige keuze is.

Comfort, Veiligheid, en Duurzaamheid in Één
Naast esthetiek biedt The Art of Living Luxury Vinyl Flooring ook comfort, veiligheid en duurzaamheid. Gemaakt van antibacterieel virgin-pvc, garandeert het een veilige omgeving voor kinderen en huisdieren. Volledig vervaardigd uit gerecycled materiaal, met recyclegarantie en een keramische laag die krassen voorkomt, is deze vloer een duurzame investering met 15 jaar garantie. Kies voor de looks van hout, met het gemak van pvc!