previous arrow
next arrow
Slider

The Flagstone Company | Natuursteen

Sinds de oprichting in 2004 is The Flagstone Company gespecialiseerd in ambachtelijke natuurstenen. In de loop van de jaren is het bedrijf uitgegroeid tot trendsetter en marktleider op het gebied van Flagstones. Deze bijzondere natuurstenen zijn geschikt voor diverse doeleinden, het terras, de bekleding van muren, wanden, gevels en zwembaden. 

Breukstenen

Flagstones zijn eigenlijk gedolven en gebroken natuurstenen. Daarom worden ze ook wel breukstenen genoemd. Doordat de stenen ieder een eigen patroon en grootte heeft zijn ze erg bijzonder en uniek! In het buitenland wordt deze steensoort veel gebruikt in een stapelmuren en vloeren. Vooral in landen als Ibiza, Noorwegen en Canada is de steen een veel voorkomend object in de architectuur. Naast het leveren en plaatsen van deze breukstenen is het bedrijf ook gespecialiseerd in aanverwante materialen zoals natuurstenen muren, steenstrips, rotsblokken en baksteenstrips.

Passie & ambacht

Vanuit een passie voor de bijzondere natuurstenen is het bedrijf opgericht door Peter en zijn vrouw Hellen. Er bleken namelijk weinig bedrijven gespecialiseerd te zijn in deze unieke steensoort. Samen zijn ze op zoek gegaan naar de mooiste flagstones over de hele wereld en hebben ze een grote showroom gebouwd met hierin een uitgebreide collectie.

___

Alle projecten van The Flagstone Company bekijken?

  • |

Witte villa, Flagstone Company, Zwembad, Villa met rieten dak

  • |
  • |

Strakke villa

Het exterieur krijgt met de natuurstenenstrip een prachtige, unieke uitstraling! Het is een echte eyecather en de woning valt daardoor direct in het oog. Een vleugje mediterrane in een moderne villa.

Gevelbekleding

De vernieuwde woning kreeg een natuurlijke uitstraling dankzij de toepassing van Geopietra steenstrips van The Flagstone Company als gevelbekleding, waardoor de villa perfect in haar omgeving past.

Mediterrane tuin

Het Mediterraanse exterieur van de woning is doorgetrokken in de tuin van de villa. De natuurstenen muren geven de woning een buitenlandse sfeer wat helemaal in lijn is met de tuin en het interieur van de woning.

Landelijke woning

In deze landelijke woning was The Flagstone Company verantwoordelijk voor de natuurstenen wanden in de keuken. Ondanks dat deze niet direct opvallen, passen ze helemaal in de sfeer van het interieur en geeft zorgt het voor diversiteit in de ruimte.

Strandhuis

Dit heerlijke strandhuis heeft meerdere natuurstenen elementen. Zowel bij het zwembad, op het terras als in de woonkamer zijn de muren ware eyecathers. Het geeft de woning precies het vakantiegevoel wat past bij een weekendje aan het strand.

Imposante witte villa

Een droom die werkelijkheid werd voor een jong gezin uit Flevoland. Zij kregen de kans om zelf een landgoed te kopen en om te toveren tot hun eigen stukje paradijs, met deze prachtige witte villa.

The Flagstone Company


“Wij maken met ons assortiment puur natuursteen en onze expertise het absolute verschil voor uw interieur of exterieur.”

 

 

___

Contactgegevens:

  • The Flagstone Company BV
  • Aalbosweg 16
  • 8171 MA Vaassen

 


Web editor: Juultje Peels     |

Datum: 13 | apr | 2018


Tags: , , , , , , ,

Gerelateerde artikelen

Elzen Zwembaden

Elzen Zwembaden


Elzen Zwembaden realiseert al jarenlang de mooiste zwembaden en wellness-inrichtingen door heel Nederland…

JEE-O


JEE-O is verfrissend en ambitieus, exclusief en extravert, stoer en gedurfd…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media