previous arrow
next arrow
Slider

The Grand Interior

The Grand Interior biedt een uiteenlopende collectie aan glamoureuze verfijning. Met hun eigentijdse kijk op klassieke ontwerpen creëert het bedrijf een product dat hoe dan ook in elke ruimte past bij de sfeer en het karakter van de woning. Hierbij wordt altijd gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen, luxueuze stoffen en duurzame vormgeving. Dit om er zeker van te zijn dat de producten te allen tijde van een hoge kwaliteit zijn.

Passie voor luxe en kwaliteit

Na dertien jaar werkzaam geweest te zijn bij een van de meest luxe mannen modemerken, heeft eigenaar Frank Versteeg een goed gevoel voor kwaliteit en stijl ontwikkeld. In 2012 besloot Versteeg dit gevoel en deze ervaring door te voeren in het ontwikkelen van exclusieve meubelen onder de naam The Grand Interior. Een merk met als grootste waarden; kwaliteit, luxe en creativiteit. Na vele samenwerkingen met Nederlandse leveranciers ontstond langzaam maar zeker een heuse Grand Style, wat uiteindelijk resulteerde in de oprichting van een eigen collectie; The Grand Collection.

The Grand Design Studio

The Grand Design Studio is volgens Frank Versteeg de kracht van het merk. Het is een unieke service waarbij concept, ontwerp, productie en realisatie worden gecombineerd tot één. Of het nu een woon-, commerciële- of geheel ander project is, The Grand Interior de perfecte partner om jouw interieurwensen en dromen werkelijkheid te maken.

Processen

Ieder project start met een kleurenpalet en een overzicht van mogelijke materialen. Vervolgd door een 2D en 3D ontwerp die aan de hand van jouw wensen worden ontwikkeld. Hierna gaat het team aan de slag met op maat ontworpen meubelen, wat ieder project weer uniek maakt.

____

Meer projecten zien van The Grand Design?

 

  • |
  • |

 

Ruim appartement in Amsterdam

Dit prachtige en ruime appartement in Amsterdam is het ultieme voorbeeld van het slim gebruik maken van ruimte. Dit appartement is namelijk maar 100 m2 maar geeft het gevoel veel groter te zijn.

Luxe penthouse

Een warm huis met een echt hotelgevoel, dat moest dit luxe penthouse in Amsterdam worden. En of dit is gelukt! Er is een prachtige mix ontstaan van luxe, exclusiviteit, de moderne woonstijl en natuurlijke materialen.

Interieurdesign op hoogte

Dit prachtige project van The Grand Interior is interieurdesign van het hoogste niveau. Het bedrijf staat voor glamoureuze verfijning en Italiaans design with a touch of Hollywood. Eigenaar Frank Versteeg en zijn team creëren in goed overleg met hun klanten interieurs en maatwerk verbouwingen voor zeer uiteenlopende projecten. Dit project laat zien dat The Grand Interior expert is op het gebied van luxe interieurdesign.

Italiaans design

Laat je inspireren door een uniek pand waar ontwerper Fong Leng woonde en inspiratie kreeg voor haar unieke en extravagante collecties. Frank Versteeg van The Grand Interior verzorgde de interieurarchitectuur en gaf de woning een authentieke en luxe uitstraling.

 

 

The Grand Design


“Een merk met als grootste waarden; kwaliteit, luxe en creativiteit.

 ___

Contactgegevens:

  • The Grand Design Hoofdkantoor
  • Poeldijkstraat 321
  • 1059VL Amsterdam


Web editor: Media team     |

Datum: 01 | jan | 2021


Tags: , , , , ,

Gerelateerde artikelen

NEWstairs

NEWstairs


Met al meer dan 15 jaar ervaring is NEWstairs dé specialist op het gebied van traprenovatie en -bekleding…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media