previous arrow
next arrow
Slider

The Home Factory

Bianca Gels is oprichter en eigenaar van The Home Factory, wat gelegen is in Alphen aan de Rijn. The Home Factory is een creatieve interieurpartner, werkzaam in de residentiële-, de hospitality- en de retailmarkt. Bianca Gels is samen met haar team in staat om voor iedere opdrachtgever een ‘eigen interieur’ oftewel situationeel optimaal interieur te creëren.

Expertise

Vanuit haar achtergrond is zij gespecialiseerd in keukenontwerpen en start zij ieder totaalconcept logischerwijs vanuit de keuken, dat vaak het hart is van de woning. Vervolgens zorgt zij voor een naadloze overgang naar de omliggende ruimtes als het gaat om sfeer, kleuren en materialen, wat zorgt voor een samenhangend geheel. The Home Factory is in staat om praktisch en functioneel te denken zonder daarbij de kwaliteit en het comfort uit het oog te verliezen.

Persoonlijke smaak

De basis voor jarenlang woon- en werkplezier start bij een goed ontwerp, waarbij de wensen en persoonlijke smaak van de opdrachtgever als uitgangspunt worden genomen. Daardoor wordt het een eigen plan van de klant, versterkt door de verbeeldingskracht van The Home Factory. Om tot een ultiem eindresultaat te komen, werken zij nauw samen met de betreffende architecten en uitvoerders en nemen zij de leiding over het hele proces. Daarbij kan een zeer hoge betrokkenheid worden verwacht waarbij de zorg graag uit handen wordt genomen.

__

Meer projecten bekijken van The Home Factory?

  • |

Moderne villa

Een landelijke noch moderne rietgedekte villa nabij Rotterdam, welke omringt is door de natuur. Zowel een klassieke als een moderne stijl is terug te vinden in deze woning die harmonieus in elkaar over gaan.

Prachtige woning met klassieke woonstijl

Voor deze woning is er gekozen voor een klassieke woonstijl, naar de wensen van de opdrachtgevers. Hierbij zijn vele natuurlijke materialen gecombineerd met rechte lijnen, daarnaast is alles zowel praktisch, tijdloos als mooi.

 

The Home Factory

The Home Factory


“Wij durven vernieuwend te zijn”

__

Contactgegevens:

  • The Home Factory
  • A. van Leeuwenhoekweg 38 B10
  • 2408 AN | Alphen aan den Rijn

 


Web editor: Media team     |

Datum: 28 | aug | 2019


Tags: , , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media