Manhattan, Interior Club

Gloednieuw & Inspirerend | Interior Club

A new club in town

Interior Club is een gloednieuw en inspirerend event voor elke designliefhebber, interieurarchitect of interieurprofessional. Merken als Linteloo, Piet Boon, E15 slaan de handen in elkaar om van 31 mei tot 4 juni op een unieke locatie nieuwigheden te tonen, inspirerende kruisbestuivingen te exposeren en een meer dan interessant lezingsprogramma met topsprekers uit de industrie naar voor te brengen zoals Sebastian Herkner en Koen Van Mechelen.

In een steeds veranderende wereld van online kopen en verkopen, zouden we bijna vergeten dat het ook eens fijn is om materialen en structuren van designmeubels en accessoires te zien en te voelen. Omdat minder en minder professionelen en consumenten te bereiken vallen via de gekende kanalen, vonden 9 gereputeerde designmerken dat het tijd werd voor een nieuwe uitdaging. Een inspirerend en informatief event waar originaliteit, kwaliteit en trends de rode draad vormen. Bedoeling is om een intiem gevoel te creëren, vandaar ook de benaming The Interior Club. Het draait om de experience, maar ook om geïnspireerd te worden. En dat allemaal in een omgeving die van zichzelf al inspireert. Hierdoor blijft de club ver weg van het beursgevoel.

Linteloo, Styling, Rob Jansen, Interior Club

Open voor het grote publiek
Ook als consument zit je front row. Laat je inspireren door alle materialen, kleuren en evoluties voor het komende seizoen. Wat ook bijzonder is? Gerenommeerde nationale en internationale ontwerpers en architecten brengen insider information over de nieuwste trends in interieurdesign en woondecoratie tijdens het event. Een grote naam in de wereld – architect Marc Merckx – zal op vrijdagavond 1 juni zijn visie op de interieurinrichting en trends aan het grote publiek tonen. Na een carrière van 15 jaar bij grootmeester Vincent Van Duysen startte Marc zijn eigen bureau wat al uitmondde in prachtige realisaties in onder andere Parijs, Mexico-City, een boetiek hotel in de VS en een eigen designlabel ICO met uitgepuurde objecten.

Designers Guild, Interior Club


Ontdek de brands
De participerende designmerken zijn niet van de minste. Van eigen bodem zien we luxe tapijten uit West-Vlaanderen van JOV Design en hoogwaardige parketvloeren van Z-Parket, de rest heeft internationale wortels. Linteloo en Piet Boon vertegenwoordigen Nederland en Dedar en Designers Guild zorgen voor een dubbele portie topdesign uit Londen en Milaan. Met een even sterke achtergrond in architectuur en design is het Oostenrijkse E15 gedefinieerd door de unieke achtergronden van zijn oprichter Philipp Mainzer die eveneens komt spreken op het event. Het lijstje wordt aangevuld met Brokis verlichting uit Tsjechië en de Italiaanse designkeukens, een voor een specialist in zijn domein en het toppunt van luxe in zijn segment.

Locatie
Parca Projects stelt zijn extravagante showroom open als eventlocatie. De unieke designroute transformeert zich in 6 ‘eilanden’ waar er innovatieve settings worden gecreëerd. Maar Interior Club zou een ware club niet zijn als de food & drinks zouden ontbreken. Culinaire pottenkijkers kunnen extra hun hart ophalen, want op vrijdag en maandag wordt er ontbijt en lunch voorzien en tijdens de wine tasting met finger food kan je even alles laten bezinken bij een ontspannend glaasje.

___

Contactgegevens

  • |
  • Event
  • 31 May | 1 June | 4 June 2018
  • Parca Projects Ghent