The Teak Collection

Wonderwall Studios

Het bedrijf Wonderwall Studios houdt zich bezig met houtbewerking, op een dusdanige manier dat het op een mooie wijze verwerkt kan worden in talloze woonprojecten. Ze gebruiken hiervoor uitsluitend hout dat al eerder werd verwerkt in onder andere bouwwerken, zodat zij zelf geen bomen hoeven te kappen. Het Teakhout van Wonderwall Studios wordt bijvoorbeeld gehaald uit Indonesië, waar het veelvuldig verwerkt werd in huizen. Zodra deze huizen vervallen zijn neemt Wonderwall Studios het hout mee en geeft het een tweede leven. Het Teakhout is, door zijn unieke kenmerken, een zeer geliefd product. Het wordt dan ook in talloze projecten van het bedrijf toegepast.

Uniek Teak hout

Zoals al werd benoemd wordt het Teakhout van Wonderwall Studios gewonnen uit vervallen gebouwen in Indonesië. De erosie heeft er in de loop van de jaren voor gezorgd dat het hout bijzondere markeringen heeft gekregen. Dit beïnvloedt de kleur en de tint van ieder stuk hout. Hierdoor zijn alle producten van Wonderwall Studios uniek en kennen ze hun eigen bijzondere uitstraling. Toch is het hout onder te verdelen in verschillende soorten, elf om precies te zijn. Een voorbeeld hiervan is Jazz, dat zich kenmerkt door de vorm van een diamant of de Cameo dat bestaat uit verschillende hexagonen. Bovendien wordt de collectie volledig met de hand gemaakt, dit maakt het product nog authentieker.

Houtbewerking van Wonderwall Studios

Wonderwall Studios staat dus voor houtbewerking, hiermee willen ze alle interieurs een beetje mooier maken. Om dit voor elkaar te krijgen bieden zij premium panelen aan. Deze zijn van de hoogste kwaliteit en zijn puur vakmanschap. Het bedrijf houdt er dan ook van om betekenisvolle ontwerpen te maken, waar een leven lang van genoten kan worden. Ze zijn toegewijd om hun klanten alleen het beste aan te bieden. Ze reizen dan ook naar heinde en verre om speciale houtsoorten te vinden die hun collecties onderscheidend maakt van de rest. Ben je benieuwd naar wat ze voor jou zouden kunnen betekenen? Neem dan een kijkje op hun bedrijfsprofiel.

Editor: Media team

Datum: 10-03-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Wonderwall