Theo Hagemeier

Sinds 1978 is Theo Hagemeier eigenaar van Hagemeier Interieuradviesbureau. Hij heeft al een lange en succes­volle carrière als interieurarchitect achter de rug en maakt vooral naam met het inrichten en verbouwen van retailzaken. Met name winkelinrichtingen, maar hij heeft ook de complete bouwcoördinatie op zich genomen van residentiële woningen, waaronder een luxueuze villa op Ibiza. Tegenwoordig is hij niet langer fulltime actief en neemt hij nog slechts opdrachten aan die uitdagend zijn en weinig routineus.

Informatie over Theo Hagemeier


Slider-1
Slider-2
previous arrow
next arrow

Exclusieve schoonheid

De vormgeving hiervan is modern, eigentijds en minimalistisch, waarbij hij de nadruk meer legt op ‘minder’ dan op ‘meer’. Zoals Theo Hagemeier hierover zelf zegt; in de leegte is ruimte voor schoonheid. Schoonheid gekoppeld aan pragmatisme is waar ik in mijn werk naar zoek.

Exclusiviteit staat centraal bij het ontwerpen en realiseren van de projecten, waarbij aan de hand van het eisenpakket van de opdrachtgever een ontwerp wordt gemaakt. Hagemeier Interieuradviesbureau is daarmee ook van de beginfase tot aan de oplevering van het project betrokken, waar hij tijdens het project ook uitgebreid op de hoogte wordt gehouden van alle werkzaamheden. De cliënt kan hierbij ook kiezen wat hij wel of niet door Hagemeier Interieuradviesbureau wilt laten doen. Er zijn tal van mogelijkheden.