previous arrow
next arrow
Slider

Theodoor Interior Design

Van oorsprong is Theodoor Willemsen bloemkunstenaar. Zijn liefde voor schoonheid groeide zo’n dertig jaar geleden uit tot hele interieurs. Aansluitend ontwerpt hij ook de buitengedeeltes die de interieurs aanvullen. Bij alle projecten die hij onder handen neemt, staat de wens en smaak van de opdrachtgever centraal. Tegelijkertijd zie je er elke keer zijn handtekening in terug. Die bestaat uit een klassiek-moderne stijl met veel ruimtelijkheid.

De projecten zijn altijd anders dan anders en ieder project is uniek. “Allereerst maak ik een 3D-ontwerp en van daaruit ga ik het plan verwezenlijken”, vertelt Theodoor. “Ik kijk naar de mensen die gebruikmaken van de ruimtes, naar de ligging ten opzichte van de zon en hoe iedereen het meest kan genieten van alles wat er bij de woning hoort. Ik hou bijvoorbeeld veel van de natuur, dus die wil ik graag naar binnen halen.”

Kubistische woning

Net over de Duitse grens, in Kleef, ligt deze naoorlogse woning. Theodoor Willemsen van Theodoor Interior Design zorgde er afgelopen jaar voor dat de oude ruimtes transformeerden tot een interieur van formaat.

 

Theodoor Interior Design


“Stijlvolle leefruimtes creëren waar mensen ultiem leefgenot ervaren

 ___

Contactgegevens:

  • Theodoor Interior Design
  • Sint Bernulphusstraat 9
  • 6861 GS Oosterbeek

 


Web editor: Media team     |

Datum: 03 | mei | 2021


Tags:

Gerelateerde artikelen

Label31

Label31


Label31 is gespecialiseerd in interieurarchitectuur en product design…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media