thermostar, thuis wellness, zwembad, binnen zwembad, buiten zwembad, luxe zwembad, the art of living, event, woonbeurs, beurs voor wonen
thermostar, thuis wellness, zwembad, binnen zwembad, buiten zwembad, luxe zwembad, the art of living, event, woonbeurs, beurs voor wonen
thermostar, thuis wellness, zwembad, binnen zwembad, buiten zwembad, luxe zwembad, the art of living, event, woonbeurs, beurs voor wonen
previous arrow
next arrow
Slider

Thermostar

Thermostar heeft al ruim 20 jaar ervaring in het bouwen van zwembaden en heeft daarmee een groot klantenbestand opgebouwd. Er wordt gebruik gemaakt van de prefab bouwmethode welke zorgt voor een snelle en korte bouwperiode.

Bouwmethode

De organisatie maakt gebruik van verschillende bouwmethodes. Natuurlijk worden er voor de binnenzwembaden andere methodes gebruikt dan voor de buitenzwembaden. De binnenbaden hebben namelijk vaak een mooie, chique afwerking van tegels. Bij de buitenbaden wordt er meestal gebruik gemaakt van een standaard zwembadmodel. De zwembaden worden dus op verschillende manieren gebouwd maar dit wordt altijd afgestemd op de wensen van de klant. Samen met de klant kijken de specialisten welke afwerking, constructie, inrichting het mooiste resultaat oplevert.

Alles op maat

Er zijn vele verschillende mogelijkheden en voor ieder interieur of tuin is er een passend zwembad te creëren. Alles kan geheel aangepast worden op de wensen en behoeften van de klant en hierdoor wordt het zwembad een uniek stuk in de woning of tuin. Vindt je het belangrijk om juist een praktisch zwembad te hebben of gaat het je compleet om de excentrieke uitstraling? Er is voor ieder wat wils.

Energiebesparing

Maatschappelijk verantwoord ondernemen wordt steeds belangrijker, ook bij Thermostar. Het is nog niet mogelijk om een energiezuinig zwembad te realiseren maar met verschillende innovaties komen ze al heel ver. Zo zijn er bijvoorbeeld frequentie gestuurde zwembadpompen welke veel minder energie verbruiken, die kunnen worden verwerkt in het ontwerp.

___

Meer projecten bekijken van Thermostar?

 

Slim zwembad

Dit zwembad is compact en voorzien van een regelbare stroming. De brede, diepe stroming steekt ver boven alle andere jet streams uit en zorgt daardoor voor een heel natuurlijke zwemervaring.

Zwembad met Da-gen systeem

Het zwembad in deze villa is uitgerust met een Da-gen waterbehandeling systeem en is gerealiseerd door vakspecialist Thermostar zwembaden BV.

Een zwembad in de tuin

Steeds vaker zien we als zwembad in de tuin een zwembad met een overloopgoot. Het water loopt hierbij over de rand van het zwembad heen in de omliggende goot, waardoor het waterpeil gelijk staat aan het peil van de bestrating. Bekijk dit zwembad!

___

Contactgegevens:

  • Thermostar
  • Wielse Kamp 6
  • 5481 XG Schijndel

 


Web editor: Media team     |

Datum: 05 | aug | 2019


Tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Airspot

Airspot


Airspot is een flexibele en esthetisch verantwoorde oplossing voor alle typen verlichting en ventilatiesystemen…

Umbris


Het Umbris lamellen dak: een functioneel totaalconcept van hoogstaande kwaliteit in een strak design…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media