interieurproject, thijssen design, suzanne thijssen, interieurontwerp, interieurdesign, interieurstylist
interieurproject, thijssen design, suzanne thijssen, interieurontwerp, interieurdesign, interieurstylist
interieurproject, thijssen design, suzanne thijssen, interieurontwerp, interieurdesign, interieurstylist
previous arrow
next arrow
Slider

Thijssen Design

Suzanne Thijssen is vanaf haar twaalfde al gefascineerd van design en interieur. Na haar opleiding tot interieurarchitect, is ze gaan wonen en werken in Londen. Hier heeft ze veel ervaring opgedaan en zich gespecialiseerd in het interieur van luxe winkels en horeca. Tegenwoordig heeft ze haar eigen ontwerpbureau Thijssen Design, gesitueerd in het centrum van Eindhoven. Ook wel de design-hotspot van Nederland genoemd. 

Internationale ervaring

Thijssen heeft in haar carrière al vele projecten mogen realiseren voor vooraanstaande merken en hotels. Zo heeft ze gewerkt voor het exclusieve warenhuis Harrods, waar ze een ontwerp heeft gemaakt voor de kinderafdeling. Daarnaast heeft ze ook voor diverse internationale 5-sterren hotels, suites mogen ontwerpen. Hierdoor heeft ze veel ervaring opgedaan op het gebied van internationale en exclusieve ontwerpen.

Allround ontwerper

Tegenwoordig is Thijssen werkzaam als allround designer voor hotels, vliegvelden, residentiële woningen, kantoren en winkels. Vanuit haar kantoor in Eindhoven deelt ze haar ervaring en expertise met Nederlandse opdrachtgevers. Dankzij haar ervaring met grote internationale merken weet ze precies wat er vanaf idee tot aan de oplevering wat er moet gebeuren om een project te realiseren.

Persoonlijk ontwerp

Haar stijl is te omschrijven als klassiek met futuristische elementen. Doordat ze in aanraking is geweest met diverse culturen heeft dit ook invloed gehad op haar style van ontwerpen. Zo luistert ze aandachtig naar de wensen van de opdrachtgever maar ook de omgeving wordt geanalyseerd en de cultuur wordt volledig opgenomen. Zodat het pand past bij de omgeving en de gebruikers.

___

Meer interieurontwerpen van Thijssen Design bekijken?

interieurproject, thijssen design, interieurontwerp, interieurdesign, interieurstylist, the art of living

  • |
  • |

 

Interieurproject

Suzanne is voor dit project naar Zuid-Holland afgereisd om een interieur eens even goed om te gooien. Voorheen was de indeling van de woning helemaal anders. Door de garage bij de woning te betrekken is er een grotere open ruimte gecreëerd waardoor er ook ruimte is ontstaan voor een royale leefkeuken. Wat betreft uitstraling heeft Thijssen historische elementen gecombineerd met moderne hedendaagse materialen. Dit zorgt voor een frisse uitstraling en een gewaagd contrast.

 

Thijssen Design, interieurdesign, interieurontwerp, interieurontwerpster, interieuradvies, interieurstylist, suzanne thijssen, the art of living

Susanne Thijssen


“Creating beautiful spaces worldwide”

 

___

Contactgegevens:

  • THIJSSEN DESIGN
  • Eindhoven

 


Web editor: Juultje Peels     |

Datum: 26 | okt | 2017


Tags: , , , , , , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media