Thomas De Gier, Interieurarchitect
Thomas De Gier, Interieurarchitect
Thomas De Gier, Interieurarchitect
previous arrow
next arrow
Slider

Thomas De Gier

Thomas de Gier is 29 jaar en heeft op deze leeftijd al 9 jaar ervaring op het gebied van interieurontwerpen. Thomas heeft van bekende interieurarchitect Eric Kuster de fijne kneepjes van het vak mogen leren. Hij werkt niet alleen landelijk maar heeft ook al verschillende internationale opdrachten mogen doen in zijn carrière.

Ontwerpproces

Thomas De Gier heeft in de afgelopen jaren zijn eigen ontwerpproces ontwikkeld. Hierbij vindt hij het belangrijk dat hij vroeg in het bouw- en/of inrichtingsproces betrokken wordt zodat hij ervoor kan zorgen dat de wensen van de opdrachtgevers zo goed mogelijk vertaald worden. Dit ontwerpproces bestaat uit drie fasen die elk een andere inhoud hebben. Zo wordt er onder andere een tekening, 3D plattegrond en 3D presentatie gemaakt waarin de opdrachtgever een zo goed mogelijk beeld krijgt van de ideeën.

Interieurontwerp

Thomas is een interieurarchitect die graag samen met zijn opdrachtgevers in gesprek gaat over de wensen en behoeften en hoe hij deze met zijn eigen inzicht en kennis het beste kan vertalen naar de realiteit. Tijdens het gesprek wordt er een juiste combinatie gevonden tussen kleur, materiaal, functie en design. Hij verzorgt het gehele totaalconcept van A tot Z, van de technische tekeningen, tot aan lichtplannen, materiaalkeuze en de uitvoerende begeleiding. Ook vindt hij het belangrijk dat de bewoners van het huis zich comfortabel voelen in hun eigen huis.

__

Meer projecten van Thomas De Gier bekijken?

  • Adembenemende villa met contrastrijke interieur
    Ga naar dit project

Contrasterende stadsvilla

Een prachtige stadsvilla waar de toon is gelegd op contrasterende materialen en kleuren. Thomas De Gier wist met zijn eigen stijl een ruime en sfeervolle woning te creëren.

Urban stadsvilla met chique interieur

In dit schitterende pand is een urban stadsvilla gerealiseerd met een chique uitstraling. In de kelder bevindt zich een luxe wellness waar de bewoners kunnen genieten.

Adembenemende villa met contrastrijk interieur

Deze werkelijk adembenemende villa, gelegen in een groene omgeving, dankt haar indrukwekkende uiterlijk aan de ontwerptalenten van de gedreven Thomas de Gier.

Thomas De gier, interieur, interieurarchitect, interieurontwerper

Thomas De Gier


“Een concept – ontwerp volledig afgestemd op de wensen van de opdrachtgever.”

__
Contactgegevens:

  • Thomas De Gier
  • Prins Mauritslaan 12
  • 5263 AX Vught

 


Web editor: Media team     |

Datum: 06 | jun | 2019


Tags: , , ,

Gerelateerde artikelen

Zout Ontwerphuis

ZOUT Ontwerphuis


ZOUT Ontwerphuis is de nieuwe lichting ontwerpers waar creatief bloed verder kruipt dan vast specialisme…

I+Y Interior architecture


Het Nederlandse architectuur bedrijf I+Y Interior architecture heeft een passie voor het maken concepten en het uitvoeren daarvan…

Anne Claus


Anne Claus Anne Claus heeft in 2015 haar eigen interieur studio opgericht, genaamd Anne Claus Interiors. Anne heeft een oog voor details en een feilloos gevoel voor styling. Dit zorgt ervoor dat haar interieurs stuk voor stuk herkenbaar zijn door hun toewijding en eigenheid. Haar passie voor diverse periodes en stijlen maken haar interieurs spannend, […]

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media