Thuis een buitenzwembad, ambiance, ambiance premium wellness, buitenzwembad

  • Ambiance Premium Wellness
  • Boylestraat 50
  • 6718 XM Ede

Thuis een buitenzwembad | Ambiance

Thuis een buitenzwembad is een fijne toevoeging aan jouw tuin. Helaas laat het weer in Nederland het niet altijd toe om te kunnen zwemmen en dan is een zwembadafdekking wel gewenst. Het liefst eentje die mooi bij de rest van de tuin aansluit en een beetje stijlvol is. Ambiance weet hier wel raad mee. Ze realiseerde dit zwembad met wel een heel bijzondere afdekking: een verschuifbare tuin. Dat is wel even wat anders dan wat we normaal zien als zwembadafdekking.

Ambiance heeft zwembadafdekkingen in vele soorten en maten, maar deze is wel heel speciaal. De klant wilde graag dat wanneer er niet werd gezwommen in het zwembad, dat deze op een stijlvolle manier afgedekt kon worden. De afdekking moest volledig worden geïntegreerd met de tuin. Dit heeft Ambiance gerealiseerd door een beweegbare tuin te maken. Zoiets unieks heb je nog nooit gezien!

De zwembadafdekking bestaande uit Franse lavendel, kan verschoven worden over het stuk dat op dat moment niet gebruikt word. Een unieke manier om het zwembad of de vijver af te dekken en volledig bij de tuin te betrekken. De waterpartijen samen zijn in totaal 30 meter lang, waarvan de ene helft als zwembad functioneert en de andere als vijver. Het tuinoppervlakte kan bewogen worden door een simpele druk op de knop. De technische installatie is volledig domotica gestuurd en kan dus bediend worden via een tablet of mobiele telefoon. De installatie is voorzien van de nieuwste technieken.

Alsof de tuin nog niet speciaal genoeg is, is het zwembad voorzien van prachtig mozaïekwerk. Een werkelijk kunstwerk op de bodem van het zwembad. Daarnaast heeft het zwembad een overloopgoot. Het waterniveau is hierdoor op gelijke hoogte met de bestrating en geeft een strakke uitstraling.

Thuis een buitenzwembad, ambiance, ambiance premium wellness, buitenzwembad

Thuis een buitenzwembad, ambiance, ambiance premium wellness, buitenzwembad

Thuis een buitenzwembad, ambiance, ambiance premium wellness, buitenzwembad

Tekst: Monique Jansen
Fotografie: Rene de Wit

___

Meer projecten zien van Ambiance?

ambiance, wellness, luxe, spa, zwembaden, the art of living


Web editor: Monique Jansen     |

Datum: 12 | okt | 2018


Tags: , , , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media