Thuis: meer dan een plek om te wonen

Thuis. Voor velen van ons is thuis veel meer dan alleen de plek om te wonen. We zijn er blij, verdrietig, moe en boos. Binnen die zo vertrouwde muren stapelen de dierbare herinneringen zich op. Ook als we ouder worden blijven we graag zo lang mogelijk thuis wonen.

Over elk detail is nagedacht. Alles in de woning is afgestemd op uw smaak, zowel qua vormgeving als qua kleur. Ook als het moment daar is om toekomstbestendige investeringen te doen, om ervoor te zorgen dat u nog héél lang in uw geliefde maison kunt blijven wonen, wilt u dat alles blijft kloppen. Het traplopen gaat steeds moeizamer, maar is het echt nodig om een traplift te laten plaatsen? Kan dat überhaupt wel, een traplift op onze brede wenteltrap? Het antwoord is ja. Voor elke trap is een passende oplossing, in iedere gewenste kleur. Geheel afgestemd op de situatie in uw woning. Wie voldoende ruimte heeft kan kiezen voor een grotere huislift, maar daar zijn véél ingrijpendere aanpassingen voor nodig in huis.

Duurzaam

Vindt u duurzaamheid belangrijk? Hoewel een duurzaamheidslabel ontbreekt is duurzaamheid binnen de hulpmiddelenbranch een actueel thema. Ook voor maatwerkproducten die specifiek voor één gebruiker zijn gemaakt, is het de norm om zoveel mogelijk in te zetten op hergebruik. Producten van hergebruikte materialen zijn tegenwoordig van topkwaliteit. Heeft de situatie u overvallen en is er snel een oplossing nodig? Het leveren van een traplift is al binnen twee werkdagen mogelijk.

Specialisten

De overheid stimuleert het langer thuis wonen. Dat is noodzakelijk om de zorg op de lange termijn enigszins betaalbaar te houden. De verwachting is dat in 2040 een kwart van de Nederlanders 65 jaar of ouder is. Naast de installatie van een traplift zijn er natuurlijk veel meer, relatief kleine aanpassingen te doen die de veiligheid en dus het woongenot vergroten. Denk aan een hellingbaan bij de entree van uw huis, om zo die hoge drempels te mijden, anti-sliplagen op de plavuizen of lichtschakelaars op aangepaste hoogte. In Nederland zijn inmiddels tal van gespecialiseerde bedrijven die uw kostbare bezit omtoveren naar een toekomstbestendige versie. Geheel naar uw smaak.