Thuis zwembad, VSB Wellness, Poolhouse, Vakwerk, Relaxen

  • VSB Wellness
  • Sprenkeleind 18-20
  • 5087 LD Diessen

Vakkundig aangelegd thuis zwembad | VSB Wellness

Deze prachtige villa is ingericht met smaak en moderne invloeden. Zo is het meubilair, de lampen en de comfortabele tuinmeubelen bij het buitenzwembad van Meijs Wonen. Dit buitenzwembad past mooi in deze tuin en gaat helemaal in zijn omgeving op. Inspiratie op doen voor je eigen thuis zwembad en poolhouse, neem dan snel een kijkje in deze schitterende villa!

Optimaal relaxen

Aan ontspanning geen gebrek in dit droomhuis. Zo kun je vanuit de masterbedroom naar boven en daar bevind zich de ultieme ontspanning na een lange dag werken, namelijk de sauna. Maar ook de douches in het huis zijn fijn om je af te spoelen na het gebruik van de sauna. Of je neemt gewoon een frisse duik in het buitenzwembad. Deze villa is van alle wellness faciliteiten voorzien.

Exclusief poolhouse

Bij lekker weer is dit de perfecte plek voor een levensgenieter om te vertoeven. Het gaat natuurlijk om het mooie poolhouse dat bij het thuis zwembad hoort. Even uit de zon en lekker wat drinken pakken, dat is waar dit poolhouse voor bedoelt is. Je kunt de twee glazen voorzijdes van het gebouw helemaal open gooien en dit creëert een optimale verbinding met de tuin.

Compleet aanbod

VSB Wellness staat voor optimaal genieten. Het assortiment bevat niet alleen sauna’s en thuis zwembaden, maar een compleet wellness aanbod wordt geleverd door VSB Wellness. Kwaliteit en vakwerk is voor hun de kern van het bedrijf. Ze kijken graag samen met de opdrachtgever wat ze voor hun kunnen betekenen en geven daarbij een passende oplossing. Interesse in een wellness voor thuis? Kom dan kijken in de showroom in Diessen om de producten in werkelijkheid te testen en te voelen!

 

Tekst: Eef Schellens
Fotografie: Dré Wouters

____

Thuis zwembad, VSB Wellness, Poolhouse, Vakwerk, Relaxen

____

Meer artikelen bekijken van VSB Wellness?