Thuisbioscoop, morelight, domotica, audio, exclusief, luxe, beamerscherm, kwalitatieve apparatuur

Thuisbioscoop, de ultieme sfeerbeleving | Moresenz

Een thuisbioscoop, is dat haalbaar en betaalbaar? Ja, dat is het zeker. Een thuisbioscoop kan in vrijwel iedere kamer worden toegepast, voor elk budget. Moresenz biedt een zeer breed assortiment aan. Van stand alone oplossingen tot complexe installaties die door de koppeling met domotica kinderlijk eenvoudig bedienbaar zijn.

Beamerscherm in je woonkamer

Stel je eens voor, je favoriete films, games of sportwedstrijden kijken in je eigen thuisbioscoop! Hoe gaaf is dat? Met de juiste apparatuur is de realisatie van een thuisbioscoop voor iedereen haalbaar. Zelfs een thuisbioscoop in je woonkamer is niet onmogelijk. Door een beamerscherm te laten verzinken in het plafond is deze volledig weggewerkt. Wanneer je in the mood bent voor een goede film, laat je het beamerscherm voor de tv zakken en kun je genieten van je favoriete film op groot scherm. Gewoon in je eigen woonkamer.

Domoticasysteem

Uiteraard kun je ook voor het totale plaatje gaan en een bioscoop laten maken in bijvoorbeeld de kelder. Het samenspel van perfecte akoestiek, sfeervolle verlichting, op maat gemaakte stoelen en uitmuntend beeld zorgen voor een ultiem comfort. Een thuisbioscoop is vaak gekoppeld aan een domoticasysteem, waardoor ook de kinderen zonder problemen de apparatuur kunnen bedienen.

Thuisbioscoop, morelight, domotica, audio, exclusief, luxe, beamerscherm, kwalitatieve apparatuur

Kwalitatieve apparatuur

Moresenz is een uniek bedrijf dat is gespecialiseerd in verlichting, audio, video en domotica. Ze maken veelzijdige ontwerpen en geven adviezen voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Ze zorgen er onder meer voor dat iedere ruimte ingericht wordt om te genieten van je favoriete film, met de juiste kwalitatieve apparatuur voor een optimaal kijkgenot.

 

Tekst: Moresenz
Fotografie: Morelight

____

Meer projecten bekijken van Moresenz?


Moresenz


“Moresenz is een uniek bedrijf dat is gespecialiseerd in verlichting, audio, video en domotica. ”

__
Meer informatie over Moresenz?