Woonbeurs, Woonbeurs 2020, wooninspiratie, tickets, event, evenement, exclusief

Tickets en informatie woonbeurs nu beschikbaar!

Eind maart 2020 zijn we terug met de tweede editie van het The Art of Living Event! Exclusief, vernieuwend en met een speciaal tintje voor ons 20-jarige bestaan. De luxe woonbeurs zal van 26 tot en met 29 maart 2020 te bezoeken zijn in het Autotron in ’s-Hertogenbosch. En we hebben goed nieuws voor de vroege vogels onder ons; tickets voor de woonbeurs zijn al verkrijgbaar! De early bird kaarten zijn voor een speciale prijs van slechts €10,- verkrijgbaar tot 1 januari 2020, dus wees er snel bij!

Koop hier tickets

Voorbereidingen

Achter de schermen zijn we al flink aan de slag met alle voorbereidingen voor het evenement. Om helemaal up-to-date te blijven, neem dan vooral een kijkje op de eventpagina. Hier kun je alles vinden over het programma, de exposanten, masterclasses en natuurlijk de ticketlink!

Masterclasses

Naast alle prachtige stands van het uitgebreide en diverse aanbod van exposanten, kun je op vrijdag, zaterdag en zondag ook een aantal masterclasses volgen. Deze masterclasses zullen door gegeven worden door onder andere bekende designers, vakspecialisten en ondernemers. Wil je hierbij aanwezig zijn? Om zeker te zijn van een plekje, kun je jezelf vooraf al online inschrijven! Op dit moment is de inschrijving nog niet geopend, omdat we erg ons best doen het programma zo interessant mogelijk te maken voor onze bezoekers. De masterclasses waren vorig jaar erg populair, dus houdt de website en onze social media kanalen goed in de gaten om er op tijd bij te zijn!

Woonbeurs, Woonbeurs 2020, wooninspiratie, tickets, event, evenement, exclusief

Programma

Wil jij bij de woonbeurs aanwezig zijn, maar ben je er nog niet helemaal over uit voor welke dag je een kaartje moet kopen? Hieronder is ons algemene programma te vinden:

Leuk feitje: Kinderen onder de 16 jaar mogen gratis naar binnen! Bij twijfel kunnen we om een legitimatiebewijs vragen, houdt hier rekening mee.

Donderdag: The Art of Living  Event – Opening
26 maart 2020 20:00 – 00:00  | De opening van het event zal plaatsvinden op donderdagavond. Onder het genot van diverse optredens en een drankje proosten wij samen met onze exposanten, collega’s en andere genodigden op een succesvol event verloop.
Prijs: € 99.00 | Prijs incl. parkeren en garderobe, excl. € 1,00 servicekosten Dresscode: Feestelijk (alleen in de voorverkoop, niet aan de kassa)

Vrijdag: The Art of Living Event – Dag voor woonprofessionals en consumenten
27 maart 2020 11:00 – 19:00  | Deze dag is speciaal ingericht voor professionals op het gebied van wonen. Daarnaast zijn consumenten ook van harte welkom! Ontmoet
professionals die uw organisatie wellicht tot een hoger niveau kunnen tillen of verder kunnen helpen. Samen kom je verder!
Prijs: € 17.50 | Prijs incl. parkeren en garderobe, excl. € 1,00 servicekosten

Zaterdag: The Art of Living Event – Consumentendag
28 maart 2020 11:00 – 19:00 | Een weekend dat in het teken staat van inspiratie op het gebied van interieur, kunst, architectuur, tuinen en lifestyle. Ontdek alles over de nieuwste auto’s, unieke woonstijlen en exclusieve tuinontwerpen.
Prijs: € 17.50 | Prijs incl. parkeren en garderobe, excl. € 1,00 servicekosten

Zondag: The Art of Living Event – Consumentendag
29 maart 2020 11:00 – 18:00  | Een weekend dat in het teken staat van inspiratie op het gebied van interieur, kunst, architectuur, tuinen en lifestyle. Ontdek alles over de nieuwste auto’s, unieke woonstijlen en exclusieve tuinontwerpen.
Prijs: € 17.50 | Prijs incl. parkeren en garderobe, excl. € 1,00 servicekosten

Woonbeurs, Woonbeurs 2020, wooninspiratie, tickets, event, evenement, exclusief

Aftermovie

Twijfel je nog? Bekijk onze aftermovie om een goede indruk te krijgen van de eerste editie!  Wil je nou meer informatie over eventuele deelname aan het evenement? Neem dan contact op met event@theartofliving.eu

Lees hier alles over het event!