previous arrow
next arrow
Slider

Tieleman Keukens

Kwaliteit

Kies je voor Tieleman, dan kies je voor kwaliteit! Bij aankoop van een Tieleman Keuken kies je niet alleen voor kwalitatief hoogstaande producten, maar ook voor een bedrijf met een gedegen team van adviseurs en zelf opgeleide monteurs. Daarnaast kies je voor een service die al jaren tot de verbeelding spreekt. Het prijskaartje is belangrijk, niemand wil te veel betalen. Kies je bij Tieleman Keukens voor een voordelige keuken, dan nog staat kwaliteit voorop.

Tieleman Service Concept

Tieleman Keukens staat al meer dan 55 jaar voor 100% kwaliteit; gewaarborgd door gerenommeerde leveranciers die aan onze hoge eisen voldoen. Door ons unieke Service Concept zelfs tot jaren na aankoop van uw keuken, onze eigen (service)monteurs en een eigen serviceafdeling, houden we complete controle over het gehele traject. Hierdoor wordt het kopen van een keuken echt een feest en kunt ook u volmondig ons streven naar die 100% zekerheid en klanttevredenheid beamen!

 

____

Meer projecten bekijken van Tieleman Keukens?

 

Exclusieve leefkeuken

Een belangrijke wens was een exclusieve leefkeuken. Deze is in open verbinding gebracht met een royale living. Het huis heeft contrast gekregen door de toevoeging van de kleur zwart. De kleur zwart is diep en intens en geeft daardoor ook een diepere lading.

Landhuis

De keuken was een aparte ruimte in huis, maar de bewoners koken graag. Met die wens voor een woonkeuken is alles begonnen. Vervolgens kozen ze ervoor om ook de bijkeuken en kelder te vergroten en werd alles verbouwd.

Penthouse

Een kleine ruimte in de keuken, gerealiseerd door Tielemans Keukens, is omgevormd tot ‘werkkeuken’. Het is een onzichtbaar stukje keuken waar bijvoorbeeld vuile vaat even uit het zicht kan worden geplaatst. Zo word je daarmee niet geconfronteerd als je gezellig aan het eten bent.

Strakke villa

De keuken heeft een robuuste en tegelijk luxueuze uitstraling dankzij de vormgeving en de combinatie van basaltsteen en olijfhout. “De Basaltina is een mooie, neutrale, grijze steensoort uit Italië, die bovendien praktisch is in het onderhoud.”

Landelijke woning

Midden in het oer-Hollandse landschap staat een landelijke villa met een wijds uitzicht op de polder. De klassieke uitstraling van de rieten kap en witte gevel past prima in de omgeving.

Moderne keuken

Als je houdt van een Italiaanse designkeuken met een futuristische vormgeving, moet je echt even dit prachtige exemplaar bewonderen! Het is een keuken die gekenmerkt wordt door de vloeiende lijnen en de ergonomische uitstraling die dit oplevert. Alle onderdelen van deze keuken zijn voorzien van een bepaalde geometrie, welke samen de compositie van de moderne keuken vormen.

tieleman

Tieleman Keukens


“Kies je voor Tieleman, dan kies je voor kwaliteit!

 ___

Contactgegevens:

  • Tieleman Keukens
  • Korendreef 15
  • 3241 AS Middelharnis
  • Contact:
  • Tel.: 0187-602555
  • E-mail: info@tieleman.nl

 


Web editor: Media team     |

Datum: 27 | okt | 2020


Tags:

Gerelateerde artikelen

Elzen Zwembaden

Elzen Zwembaden


Elzen Zwembaden realiseert al jarenlang de mooiste zwembaden en wellness-inrichtingen door heel Nederland…

JEE-O


JEE-O is verfrissend en ambitieus, exclusief en extravert, stoer en gedurfd…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media