Tijdloos design en functionele perfectie, VOLA kranen voor het leven 

VOLA

Al sinds 1968 brengt VOLA verfijning en functionaliteit in de wereld met zijn iconische moderne kraan. In een tijd waarin consumptie is toegenomen en grondstoffen zijn verminderd, blijft VOLA zich onderscheiden door tijdloos design. De levensduur van de kraan wordt gewaarborgd door het behoud van het oorspronkelijke ontwerp, waarbij interne verbeteringen zijn aangebracht om aan de hedendaagse normen te voldoen.

De kracht van Deens design: generatie op generatie

Diepgeworteld in de Deense designgeschiedenis, wordt VOLA gedreven door zuiverheid van vorm, eerlijkheid van materialen en respect voor vakmanschap en duurzaamheid. Elk Deens huis koestert ten minste één Deense designklassieker, doorgegeven van ouder op kind. De Deense levensstijl, doordacht en geworteld in een gevoel van traagheid, vormt de kern van VOLA’s ontwerpprincipes.

Duurzaamheid in elk detail: een toekomstbestendig modulair systeem

Tijdloosheid en duurzaamheid vormen de essentie van VOLA’s aanpak. Het unieke modulaire systeem, waarbij elke kraan configureerbaar is voor elke ruimte en ontwerp, is een cruciaal aspect van hun filosofie. Door vast te houden aan originele ontwerpen, biedt VOLA een toekomstbestendige oplossing, waar elk product sinds 1968 kan worden gerepareerd en alleen nieuwe producten worden geïntroduceerd wanneer de behoefte reëel is.

Verantwoordelijkheid in ontwerp

In een wereld waar persoonlijke en collectieve verantwoordelijkheid centraal staan, kiest VOLA voor een weg van authenticiteit en toewijding. De overtuiging dat het behoud van originele ontwerpen de juiste weg is, weerspiegelt het unieke erfgoed van VOLA. Een erfgoed dat inspireert en informeert, dat van generatie op generatie wordt doorgegeven. Want voor VOLA is dit niet alleen de manier, het is altijd de enige manier geweest.

Ben jij nog op zoek naar een unieke kraan die perfect aansluit bij jouw interieur? Aarzel dan niet langer om contact op te nemen. Ontdek de tijdloze elegantie en functionaliteit van VOLA, waar design een belofte wordt voor het leven.

Editor: Media Team

Datum: 08-02-2024

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: VOLA