Tijdloos genieten onder een klassieke rieten dak

Sels Villabouw

In een schilderachtige residentiële omgeving, verscholen tussen de bomen, heeft Sels Villabouw een meesterwerk van tijdloze pracht gecreëerd. Deze villa, gehuld in de warme omhelzing van een traditioneel rieten dak, ademt een verfijnde elegantie die de tand des tijds trotseert. Een plek waar erfgoed en moderniteit naadloos samenkomen, waar de tijd lijkt te vertragen om schoonheid haar ware essentie te laten tonen. Benieuwd naar tijdloos wonen onder een klassieke rieten dak? Lees dan verder!

Een verfijnde verjonging: de evolutie van tijdloosheid

Sels Villabouw heeft op een weelderig perceel een adembenemende woning gecreëerd, waar tijdloosheid de hoofdrol speelt. Deze villa, ooit een jaren 60-pand, onderging een grondige metamorfose, behield de basisstructuur en omarmde een nieuwe, tijdloze vormentaal.

Harmonie tussen natuur en architectuur: het rieten dak

Het rieten dak van deze villa is niet slechts een esthetische keuze, maar een symbool van traditie en tijdloze klasse. Het combineert perfect met strakke lijnen en grote glaspartijen, waardoor de villa zich als een organisch geheel in de weelderige omgeving nestelt.

De subtiele elegantie van interieurontwerp

Interieurarchitect Lieve de Pooter heeft met verfijnde expertise het interieur vormgegeven. De gevel aan de straatzijde oogt eigentijds met een vooruitstekend garage volume onder het rieten dak, terwijl subtiele details zoals slank zwart schrijnwerk en verticale lamellen voor een verfrissende uitstraling zorgen.

Contrasterende elementen: strakke lijnen en verfijnde details

Van de monumentale voordeur in zwart aluminium tot de lange dakkapel met contrasterende omranding, deze villa combineert subtiele traditie met eigentijdse details. Het spel tussen licht en schaduw, glas en rieten dak creëert een tijdloze aura.

Een tijdloze bestemming: modern wonen in een historisch jasje

Stap binnen in deze villa en ervaar de tijdloze ambiance die het rieten dak en moderne ontwerpelementen bieden. Het is niet alleen een huis, maar een betoverende plek waar traditie en innovatie naadloos samenvloeien.

Deze villa is veel meer dan een woning; het is een symfonie van tijdloze klasse en eigentijdse allure. Het traditionele rieten dak weerspiegelt de geschiedenis, terwijl de moderne elementen de weg naar de toekomst openen. Deze harmonie tussen verleden en heden maakt deze villa niet alleen een thuis, maar een tijdloze bestemming voor generaties.

Editor: Media Team

Datum: 15-02-2024

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Sels Villabouw