Keukenblad, Cosentino, PVM Architecten, kwaliteit, design

  • Cosentino The Netherlands
  • Florijn 6
  • 5751 PC Deurne

Tijdloos keukenblad | Cosentino 

Alle huizen hebben een verschillende stijl en inrichting. Deze schitterende woning is strak en daar hoort dan ook een strakke en moderne inrichting bij. Een mooi element in deze villa is de keuken. Hier is gebruik gemaakt van een witte keuken met daarop een zwart keukenblad en dit maakt de woning tijdloos. Door heel de woning is gebruik gemaakt van rustige en natuurlijke materialen.

Tijdloze uitstraling

Deze woning is ontworpen door PVM architecten en je ziet meteen het contrast tussen zwart en wit. De beneden verdieping is volledig betegeld met zwarte tegels en de bovenverdieping is compleet wit. Dit is wat deze villa bijzonder en tegelijkertijd tijdloos maakt. Ook het interieur is strak en modern, dit zie je door de strakke lijnen in de villa en de gietvloer die in de woning ligt. De eyecatcher in de villa is de openhaard, die tevens geld als roomdivider. Door de ruimte die ontstaat tussen het bovenstuk van de haard en het beneden stuk, wordt er een open gevoel gecreëerd. Bovendien wordt de woonkamer hier een prachtig geheel door.

Keukenblad, Cosentino, PVM Architecten, kwaliteit, design

Strakke lijnen

Het prachtige binnenzwembad is een leuk onderdeel van deze woning. Ook hier zie je weer de strakke vormen terugkomen. Een mooi element in deze ruimte is het plafond met prachtige verlichting. Hier zit ook een mooie, witte keuken bij met keukenblad. Dit is de ultieme plek van rust en ontspanning in het huis.

Cosentino

Cosentino staat voor kwaliteit, design en architectuur. Ze maken vooral oppervlaktes voor de badkamer en keukens en bovendien hebben ze verschillende keuzes in kleur. Kortom, bij Cosentino ben je aan het goede adres als je iets spectaculairs in je villa wil hebben. Ze maken de mooiste producten en bieden architecturale oplossingen.

 

Tekst: Eef Schellens
Fotografie: Hendrik Biegs

____

____

 

Klik hier voor meer projecten van Cosentino!