Tijdloze badkamer toont de kracht van keramiek en Corian

B Dutch

Alle elementen in deze badkamer komen uit de B Dutch designcollecties voor badkamers en zijn harmonieus op elkaar afgestemd.

Keramiek, badkamer, B Dutch

Keramische wanden

De keramische wanden vormen een ware eyecatcher in deze badkamer. Het is topkwaliteit uniek en grensverleggend keramiek, niet van echt marmer te onderscheiden. Het geeft de stijlvolle high-end uitstraling waar onze klant naar op zoek was, met de voordelen van keramiek. Zo zijn deze marmerlook wanden vlekbestendig. De keramische wanden worden in onze fabriek middels waterstraalsnijden, ook wel waterjet snijden genoemd, precies op maat gemaakt en benodigde delen voor bijvoorbeeld kranen worden uitgesneden. De keramische wandelementen zijn verkrijgbaar in verschillende structuren en kleuren. Qua afmeting zijn de wandelementen van vloer tot plafond gemaakt om de echte wow-factor te realiseren.

Corian ligbad tussen wanden

Het ligbad betreft het model Lounge. Terwijl de vorm van de heerlijk liggende kuip hetzelfde blijft, kan ligbad Lounge geheel op maat worden gemaakt. In elke lengte en breedte, vrijstaand of tussen twee muren, met of zonder handdoek opbergvakken, etc. Deze klant heeft gekozen voor de zeer hoogwaardige rvs-opbouw badrand mengkranenset van B Dutch, met een handdouche. Dit mat witte ligbad is een goed betaalbaar maatwerk design bad gemaakt van het door-en-door solid surface materiaal Corian. Het bad voelt fluweelzacht aan en kent door de strakke verlijming geen naden. Corian zal nooit vergelen!

Keramiek, badkamer, B Dutch

Corian wastafel met houtfineer badkamermeubel

Het B Dutch San Marino badkamermeubel bestaat uit een vrij hangende Corian wastafel met een vrij hangend onder meubel. Badkamermeubelen worden bij B Dutch op maat gemaakt. De opties zijn eindeloos waardoor elk badkamermeubel uniek is. Naar wens kan de klant binnen de designs van het model kiezen voor verschillende lengtes, aantal wasbakken, soorten/vormen wasbakken, andere kleuren of materialen, etc. Deze klant koos voor een dubbele wastafel en donker houtfineer, in lijn met de kleuren van de keramische wanden. Boven de wastafel zijn twee B Dutch RVS wandkranen geplaatst. De klant stelde zijn unieke badkamermeubel samen met behulp van de B Dutch badkamerconfigurator.

Badkamerspiegel

De B Dutch badkamerspiegel Ilse lijnt met de wastafel en is rondom uitgevoerd met warm witte ledverlichting. Hierdoor wordt diepte gecreëerd en komt de donkere muurafwerking van betonstuc nog beter tot zijn recht.

Trimless spots

In deze badkamer werd de strakke designstijl ook doorgevoerd in het plafond door de installatie van de B Dutch trimless spots.

Inloopdouche en Novo douchevloer

Niet zichtbaar op de foto, bevindt zich achter de wand van het ligbad een luxe inloopdouche met de B Dutch regendouche, eveneens van RVS. De douchevloer is voorzien van een grote B Dutch Novo douchevloer. De B Dutch Novo douchevloeren hebben slechts een dikte van 3 cm en zijn ook in te bouwen zoals hier is gebeurd. Daarmee loopt de douchevloer gelijk met de badkamervloer. De subtiele glooiing in de douchebak zorgt dat het water naar het afvoerputje loopt.

Meer weten?

Breng dan een bezoek aan de fabrieksshowroom van B Dutch. Loop binnen om zelf inspiratie op te doen of maak een afspraak voor een uitgebreid adviesgesprek. Kunt u niet wachten? Bekijk dan hier alvast de uitgebreide mogelijkheden op de website van B Dutch.

Editor: Celine Jacobs

Datum: 28-03-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van B Dutch

Fotografie: B Dutch