Timmers Interieurarchitectuur

Timmers Interieurarchitectuur is het bedrijf van Jan Timmers en Thijs Timmers, vader en zoon. Dankzij de samenwerking van hun samen worden de expertises van beide gecombineerd, waardoor het zowel interieur en exterieur als een combinatie van beide beslaat. Hierdoor hebben ze het hele spectrum van de architectuur in de vingers, wat tot prachtige projecten leidt.  

Informatie over Timmers Interieurarchitectuur


Slider-2
Slider-1
previous arrow
next arrow

Persoonlijke samenwerking

Jan en Thijs hebben samen veel verschillende projecten gerealiseerd zoals multifunctionele accommodaties, bedrijfsgebouwen, horeca, sociale huur- en koopwoningen, kinderdagverblijven, nieuw- en verbouw van particuliere woningen, vaste inrichting en los meubilair.

Bij Timmers Interieurarchitectuur gaan ze voor een persoonlijke aanpak, waarbij een goede samenwerking van groot belang is. Alleen op deze manier kan er een kwalitatief goed ontwerp tot stand gebracht worden. Iedere opdracht en iedere opdrachtgever is namelijk uniek. Doordat de wens van de opdrachtgevers hierbij centraal staat wordt er altijd een bijzonder ontwerp gerealiseerd, wat de wensen van de opdrachtgever overtreft. Dit dankzij de combinatie met de ervaring, creativiteit en expertise van Timmers Architecten.